4. augustil muudetakse Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust – suuremad muudatused on Narva maantee, Pirita tee, Smuuli tee vahelisel lõigul, mis on 4. augustil alates kella 17:00st suletud kõikidele sõidukitele v.a. ühistransport ja erilubadega sõidukid. Juhtidel palutakse järgida teedele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid.
Parkimine Lauluväljaku ümbruses saab olema raskendatud. Seoses sellega soovitavad kontserdi korraldajad jätta autod koju ja tulla kontserdile ühistranspordiga või jala.

Alates 4 augusti hommikust on keelatud peatumine ja parkimine Lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal ning Lasnamäe väravate kõrval asuvates parklates ja Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul.Peat umine ja parkimine on keelatud ka Joa, Oru, Kuristiku ning Valgel tänaval.

Korraldaja palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnasse on oodata oluline hulk välismaalt tulevaid kontserdikülastajaid, kes meie liikluses ei pruugi kõige paremini
orienteeruda. Kõikidel liiklejatel eriti aga Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kuna Lauluväljakul käib Madonna Tallinna kontserdi lava ülesehitus, siis autojuhtidel palutakse olla tähelepanelik ka 1. ja 2. ning 3. augustil, mil Lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama.

Ümberkorraldustes kohta on juba enne sulgemist väljas kollased infotahvlid Narva maantel enne Smuuli tänavat ning Pirita teed. Oluline on jälgida kõikvõimalikke liikluskorraldusvahendeid. Suletavatel ning nendega külgnetavatel tänavatel elavad inimesed saavad liiklusreguleerijate loal oma kodutänavale sõita, kui parajasti on selleks ohutu olukord.

Parkimise ja liikluskorralduse skeemi leiab siit.

Tallinna ühistranspordi graafikute kohta saab infot Tallinna linna infotelefonilt 1345. Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.

Peasissepääs publikule on Mere värav. Tallinna Lauluväljak avab Mere väravad 4. augustil kell 14:00. Pääs on avatud kella 17:30ni ainult «warm-up» alasse. «Warm up» ala on Lauluväljaku mere poolne roheala, kus fännid saavad mugavalt koguneda ning kus müüakse süüa-juua, Madonna
tuuri nänni ja on tingimused mõnusalt ilma järjekorras seismata aega viita. «Warm up» alasse kogunenud fännidel on ka parem võimalus esimestena kontserdialale pääseda. Oru ja Lasnamäe väravad avatakse 17:30.

Seoses suure hulga külastajatega võib piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega. Kontserdikava algab kell 19:30. Ratastoolis inimestele on kontserdi jälgimiseks eraldatud spetsiaalne ala Tuletorni poolsel invatribüünil. Korraldajad paluvad kõigil külalistel jälgida staadioni ja selle lähiümbruses asuvaid eriviitasid ja infostende.

Kontserdile ei pääse, kui teil on kaasas vihmavarje, foto-, audio- ja videosalvestustehnikat, oma sööki ja jooki, tuli- ja külmrelvi, pürotehnikat, vilkuvaid laserpulki, ohtlikke aineid ja esemeid, alkoholi ja narkootikume, loomi, jalgrattaid, rulluiske ja rulasid,samuti ka liigset pagasit. Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.

Kontserdi territooriumile on paigaldatud videovalve (Hotronic AS). Mitmekaameraga jälgimissüsteem annab võimaluse ennetada probleeme ning juhtida operatiivselt turva ja politsei jõudusid.
Tallinna Lauluväljaku ala ülevaatliku plaani ja operatiivinfo võib leida siit.

Popikuninganna Madonna esineb esmakordselt Baltikumis 4. augustil Tallinna Lauluväljakul.