Avaldame Piletilevi postituse täismahus ja loodame piletiomanike mõistvusele koos erinevate kontserdikorraldajatega. Kuni pole ametlikku otsust sündmuste kohta, mis peaksid toimuma pärast eriolukorra lõppu (hetkel 17. maid), ei ole võimalik kinnitada ega ümber lükata nende toimumist.

Lugupeetud klient

Oleme teadlikud täna Vabariigi Valitsuse infotunnis kultuuriministri poolt esitatud arvamusest, kuid oleme sunnitud tõdema, et kontserdi ärajäämise aluseks ei ole infotunnis esitatud arvamus, vaid selleks saab olla otsustuspädevust omava isiku otsus.

Hetkel on otsustatud, et kõik Eriolukorra ajal toimuma pidanud kontserdid jäävad ära, seega saame hetkel ainult kinnitada, et ära jäävad kontserdid, mille toimumisaeg pidi olema kuni 17.05.2020. Kõikide hilisemate kontsertide osas ootavad korraldajad pädevat juriidilist otsust.

Piletilevi tegeleb ärajäävate sündmustega kohe, kui oleme korraldajalt saanud info.

Me võtame Teiega ühendust esimesel võimalusel kui üritus, millele olete pileti ostnud, on edasi lükatud või tühistatud. Me saadame pdf-pileti ostjatele vajaliku info e-kirja teel ning lisame informatsiooni Piletilevi kodulehele ürituse alla. Teil ei ole tarvis meiega eraldi ühendust võtta.

Ürituste ärajäämise, edasilükkamise ja tagasiostudega seotud tingimuste kohta leiate informatsiooni Piletilevi kodulehelt www.piletilevi.ee konkreetse ürituse infost.