Delfi TV küsimusele vastas Nõgisto, et põhjused, miks ta mingit lugu enam mängida ei taha, on väga erinevad: aeg, koht ja reaalsus. Ta lisas, et on täiesti võimalik, et Rujal jäävad mängimata mõned temale isiklikult väga tähtsad lood. Lisaks nentis Nõgisto, et paratamatult on Ruja kõige keerulisemad lood kirjutanud just tema ning bänd, kes neid hästi maha mängiks, peaks olema mänginud koos aastaid. Paraku pole seda võimalust enam olemas. Mis aga on see lugu, mida ta enam kunagi mängida ei taha? Nõgisto vastas, et selleks "Sa oled mul teine".

Nõgisto annab vastuse antilemmikloo kohta videos alates 4:00.

Kuula lugu "Sa oled mul teine":

20. augustil Tallinna lauluväljakul toimuval "Eesti muld ja Eesti süda" kontserdil astuvad Ruja muusikaga üles legendid ise ning solistidena Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Karl Vilhelm Valter. Ühe osana kontserdist saab laval näha ka üliandekaid ja verinoori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Bandi põhikoosseisu kuuluvad lisaks Andres Põldroo, Laur Joamets, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Täna kell 14 peeti Viru Keskuse Rahva Raamatus kontserdi väljakuulutamiseks pressikonverents, kus asjaosalised tutvustasid oma plaane.

Vaata kontserdi kohta lisa Delfi erilehelt ja Ekspress Meedia erilehelt.

Vaid sel nädalal on piletid saadava Rahva Raamatu kauplustes ja e-poes hinnaga 12 eurot, soodushind kehtib vaid püsiklientidele, tavahind on 15 eurot.