Mees meenutab aega, kui Toe Tag "Legendaarne" 10-aastaseks sai. "Siis see oli minu jaoks väga tähtis. Tundsin kuidagi mingit sellist “olen osa ajaloost” tunnet. Toe Tag’i albumi peal on mu elu esimene päris stuudios sisse lindistatud räpp ja kannan seda tunnet alati endaga kuskil sügaval kaasas," märgib muusik.

"Ja täna sai mu end album 10-aastaseks," tõdeb Rainer, kes arvab, et 10 aastat on ikka päris korralik aeg. "Ilmselt jääb see kuni elu lõpuni minu kõige sündmusterohkemaks 10 aastaks. Lõpetasin ülikooli, läksin elus esimest korda tööle, tegin teise albumi, ostsin elu esimese korteri, võtsime esimese koera, alustasime Hooligan Hamletit, tegin kolmanda albumi, võtsime teise koera, ostsin oma maja ja abiellusin. Eks tuleb paar ägedat 10 ilmselt veel, aga nii murrangulist, elu defineerivat, kõrgusi ja langusi täis 10 suure tõenäosusega rohkem ei näe," mõtiskleb mees.

"Tunnen, et algamas on uus ajajärk Metsakutsu muusikas, millesse praegu pikemalt ei lasku, sest praegu on aeg vaadata tagasi, on aeg tähistada. Ja paar üllatust on lähipäevil/nädalatel varuks ka."

"Aitäh kõigile vanadele kuulajatele, uutele kuulajatele, inimestele, kes ei teagi mu muusikast midagi ja jälgivad ainult Instagrami - te kõik olete minu jaoks olulised"