Koostöös TIKS Rekordsiga ilmunud kontseptuaalalbum on ristpiste tunnustatud folkloristi Ingrid Rüütli kogutud Saaremaa ja Muhu regivärsilistest rahvalauludest ning moodsast elektroonilisest muusikast. Plaat sündis soovist hoida elus ning taastutvustada pärimusmuusika traditsioone. “Algmaterjal oli lihtsalt nii inspireeriv ja tundsin, et seesugune kooslus ühtib hästi ka sellega, mida TIKSu raames teeme,” sõnas Mölder loometöö tagamaid kirjeldades.

Cinamon Kosmoses toimuv esitlus on ühtlasi ka albumi välja andnud plaadifirma TIKS Rekords esimene sünnipäev. Nii saadab TIKSu loovkollektiivile omaselt muusikalist osa 300m2 ekraanil spetsiaalselt selleks õhtuks valminud visuaal, mis on Elina Kasesalu, Alvar Lonksu ning Mart Männiku loometöö tulem.

Lisaks Möldrile näeb sel õhtul laval ka Ewert and the Two Dragons trummarit Kristjan Kallast, Frankie Animali kitarristi Jonas Kaarnametsa ja viiuldajat Sänni Noormetsa. Enne kontserdi algust saab tiksuda ning end õigele helisagedusele viia TIKSu pop-up baaris, kus valib muusikat Frankie Animali solist Marie M. Vaigla.

Albumi esitluskontsert toimub 28. veebruaril Cinamon Kosmos kinos. Uksed avatakse kell 20.00.