Sel laupäeval, 11.02 stardib pealinnas uus peosari Labürint, mis kutsub seiklejaid viie erineva peosaali vahele ära eksima. Esimesel peol vastutavad muusikavaliku eest Mürk (techno), Estonian Funk Embassy (funk), Bassiõhtu (DnB) ja Bangers & Mash (hip-hop, reggae, dancehall, bass) residendid ning viiendas saalis saab triphopi ja downtempo saatel hoogu maha tõmmata.

Esmakordselt toimuv Labürint tervitab külastajaid sisefestivali mõõtu sündmusega, sest toimub kahe kõrvuti asetseva klubi ruumides. “Meil avanes esmakordselt võimalus liita Kultuuriklubi Kelm Suhkrumolliga ja me mõtlesime seda võimalust ära kasutada,” paljastab Elvis Laur, muusikasõpradele tuntud kui Käärkasi sündmuse korraldamise tagamaid. “See näis hea ideena, mida edasi arendada ning endile ja sõpradele üks tore pidu korraldada,” lisab kaaskorraldaja Arvid Pirn.

Kolmel tasandil paiknevad saalid pakuvad õhtu jooksul viit erineva suunitlusega lava, kus ennast erinevate muusikastiilide keskel otsida. Kohal on Eesti bassimuusika legend ja Dubshacki eestvedaja Slin, To-Sha, Denis Punch ning Ehte Raadio 2 ridadest ja paljud teised. Noortest tulijatest toob Käärkäsi esile Insecti, kelle Hospital Records, üks suurimaid trummi ja bassi labeleid maailmas enda tiiva alla võttis.

Labürint on plaanitud kord kvartalis toimuva peosarjana. Korraldajad jäävad järgmise kuupäeva ja asukohta uurimise peale salapäraseks, aga ühes on nad kindlad: “toimub!”.

Labürint avab uksed laupäeval kl 22:00. Sissepääs sündmusele toimub kahest kohast: Kultuuriklubi Kelmist (Vene 33) ja Suhkrumollist (Vene 37). Pileteid hinnaga 5€ on võimalik soetada enne sündmuse algust kohapeal.

Liitu üritusega Facebookis