Ugala Leedi Luule Komissarov on ilmselgelt nooruslikust energiast sütitatud ja lisaks esmakordsele jalgpallimängule ja Facebooki fännilehe loomisele käis ta ka esmakordselt jäähokit mängimas! 

Luule Komissarovi sõnul käis ta esimest korda hokitrennis ja kuigi ta ei taha üldse auväärt loomi solvata, siis ta oli tõepoolest nagu lehm libedal jääl. "Aga ise platsil ukerdada on ikka palju ägedam, kui telekast lihtsalt KHL-i mänge vaadata," soovitab Luule kõigile antud spordiala ka omal nahal katsetada.

Hokit läks näitlejanna aga mängima ühise hea eesmärgi nimel ja tema sõnul on Viljandi jäähall just toredate inimeste toel üles kerkinud.

"Kui mullu sügisel oli Viljandi jäähallil vaid üks sein, siis nüüd on püsti kõik neli ja suure panuse nende kerkimisse ongi andnud Timo Tints - vat selline mees," kiidab Luule Komissarov kohalikke tegijaid. "Ja kui paljud koolid saavad seda uisuväljakut sügisest kuni peaaegu suveni nüüd kasutada! Kui palju areneb meil Viljandis nüüd hokikultuur! Kui palju inimesi saab proovida uisutamist! Äge. Mina igal juhul soovitan soojalt minna kohapeale proovima," jagab ta kogemust enda Facebooki fännilehel.

Vaata Luule Komissarovi meeleolukaid trennipilte!

Jaga
Kommentaarid