Sa ju tead, et pärast mõningast puhkust, mille oled pärast kooliaastat kenasti välja teeninud, on hea natuke aega niisama olla ning mitte midagi teha. Kuid ühel hetkel muutub see niisama vedelemine tüütuks ning kahtlemata tekib lõpuks tahtmine midagi teha. Ja siis on alati küsimus, et mida, kellega ja kus.

SuperViva jäätised on koostanud sulle suurepärase võimaluse võtta ette midagi täiesti esmakordset. Spetsiaalselt selleks loodud lehel on igal soovijal võimalik koostada enda unikaalne bucketlist, mida võid kasutada selleks, et viia sel suvel täide midagi põnevat, esmakordset ning põnevat.

SuperViva bucketlist'i võib koostada absoluutselt igaüks – selleks registreeru ning vali nimekirjast juba etteantud tegevus või lisa sinna ise midagi uut ja põnevat. Loodud nimekirjal saad mõnusasti silma peal hoida nii mobiilis kui ka mujal.

Kõikide vahel, kes end kampaanialehel üles annavad ja võtavad ette bucketlist'i täitmise, loosib SuperViva välja kuhjaga mõnusaid auhindu – eeskätt kastide kaupa jäätist, peaauhinnaks on aga enda soovitud tegevus Grete Paiaga, kes võttis samuti ette enda isikliku bucketlist'i täitmise. Sellega, kuidas Grete oma suvetegevustega toime tuleb, saad kursis olla loomulikult Delfi vahendusel.

Jäta siis meelde, auhinnad ootavad, ilmad on kenad ning ära lase oma suve niisama mööda – tee midagi ägedat, mille üle sügisel sõpradega muljetada. Tee ära!

Jaga
Kommentaarid