Kleididraama

Kuigi Elina oli Eesti Laulu konkurssil juba suursuguse valge kleidiga esinenud, siis enne Portugali lõppvõistlusele sõitmist pidi ta hankima uue. Riik teatas, et 65 000 eurot neil mingi kleidi jaoks ei ole, kuid mõned nädalad enne väljasõitu teatas peaprodutsent Mart Normet, et lavašõu on päästetud. “Meil on hea meel, et meile tulid appi sponsorid. Saku Suurhall, Carglass, Estravel, River Island, Elina lähedased ning ka ERR leidis võimaluse seda lavalist numbrit toetada,” sõnas Mart Normet Publikule aprilli lõpus.

Hõissa, pulmad!

Kui Elina lennujaamas pidulikult Portugali poole saadeti, jäi ajakirjanikele silma üks särav sõrmus tähtsas sõrmes. Mõned päevad hiljem tunnistas eurolaulik, et tõesti on tegemist kihlasõrmusega. Loomulikult küsis tähtsa küsimuse Elina armasatu David Pärnamets, kes erinevate väljaütlemiste ja naljakate tegudega sai Eesti vaat, et kuulsamaks kui Elina!

Eurolaulu Eesti delegatsioon lahkub Portugali

Oh, see David!

Ei teagi, kas Elina käekäik oleks nii paljudele korda läinud, kui tema kõrval poleks olnud värvikat Davidit, kes on neiust 15 aastat vanem ning paljude kommentaatorite arvates ei tundnud nende suhe väga tervislik.

Ka LP-le antud intervjuus jättis David mulje nagu tema kontrolliks Elina elu peenusteni. Mis trennis ta käib, millega ta sõidab ja miks tema pruut ei peaks fännidega piltigi tegema. "Kui mind ei oleks kõrval, kuidas Elina siis vastu peaks?” ütles David isegi intervjuu käigus välja.

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Kuigi Eurovision pidi olema Elina tähetund, siis David tormas sadade miljonite televaatajate ees ka eurolavale. Meenuta Pärnametsa rahvusvaheliselt kuulsaks saanud hetke SIIT.

Suvine sära

Suvel pajatas Elina Nechayeva Roosiaias toimunud vastuvõtul veidi Kroonikale ka pulmamõtetest.

Autoroolis telefoniga

Septembris sattus Elina üle pika aja taas uudistesse, kuid üldse mitte positiivselt. Nimelt jäi ta tähelepaneliku lugeja fotole autoroolis telefoni näppides. Lauljanna pole siiani selgitanud, miks ta seadusi rikkus ja teiste elud ohtu seadis.

Surm Elina silme ees

"Ringvaate" stuudios oli maikuus külas Elina, kes rääkis oma eurotralli-järgsetest kogemustest, kuid peale tema jagus saatejuht Marko Reikopil tähelepanu veel ühele – kevadisele kärbsele, kelle ta Elina Nechayeva ees ka pikemalt mõtlemata maha lõi. Elina arvates oli kogu juhtunu väga naljakas.

Aasta täis

Laupäeval toimunud Eesti laul 2019 finaali eel rääkis Nechayeva Kroonikale, et läheb õhtule vastu väga positiivsete tunnetega. "Väike elevuski on sees, sest kellelgi algab täna väga-väga-väga huvitav teekond.Sellel võitjal, kes siin täna võidab, on ees huvitavad ajad, täis fantastilisi emotsioone. See on fantastiline!"

"Mul pole mõtteid, et midagi pidanuks teisiti tegema, ent on teadmised, mis olen aja möödudes saanud: oleksin paremini ette valmistanud sotsiaalmeedia plaanis end kindlasti, ka tiimi osas ja uut muusikat võinuks ka varem olnud olla," tõdes naine, kelle uus lugu, esimene pärast "La Forzat" just Saku Suurhalli laval laupäeval kõlas ja justkui märkis, et nüüd on aeg Elinal euroesindaja tiitel üle anda.