Eesti Laulu nädal toob vaatajateni kaks kontserülekannet ja kolm erisaadet, mis vahendavad Tartu Ülikooli Spordihoones valitsevat melu ja artistide vahetuid elamusi peale esinemist. Mõlemad poolfinaalid jõuavad ETV ja ETV+ ekraanile kahes osas – algusega kell 19.30 ja “Aktuaalse kaamera” järel kell 21.30.

Nii neljapäeval kui ka laupäeval jätkab kella üheksaste uudiste ajal Tartust otsesaadet ETV2, kus reporterid Mari Tamm ja Jüri Muttika toovad vaatajani kõik huvitava, mis toimub väljaspool suurt esinemislava. Laupäeval toimuva teise poolfinaali juhatab ETVs kell 18.45 sisse erisaade, mis võtab kokku kirkamad hetked esimesest poolfinaalist ja annab meeleoluka ülevaate lava ees, taga ja kõrval toimuvast. Erisaadet juhivad Heleri All ja Jüri Muttika.

Raadiokuulajatele vahendab Eesti Laulul toimuvat Raadio 2. Spordihoonesse püstitatud stuudios algab mõlemal poolfinaalipäeval otseülekanne juba kell 18, koos erikülalistega kommenteerivad Eesti Laulu poolfinaale Margus Kamlat, Bert Järvet ja Kristo Rajasaare.

Eesti Laulu poolfinaalides astub võistlustulle 24 artisti, žürii ja rahvahääletuse tulemusena pääseb mõlemast poolfinaalist edasi kuus artisti. Külalistena esinevad esimeses poolfinaalis Ines ja 5MIINUST, teises poolfinaalis Black Velvet, nn superbäkid Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Rolf Roosalu ning üllatuskülaline. Kõiki Eesti Laulu kontserte juhivad Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar.

Tartu Ülikooli Spordihoone uksed avatakse külalistele kell 18, otseülekanne algab mõlemal päeval kell 19.30. Korraldajad soovitavad aegsasti kohale tulla ja eelistada liiklemisel ühistransporti. Spordihoones toimuvad külalistele mõeldes mitmed ettevõtmised, huvilised saavad ennast jäädvustada fotoseinte ees ja fännidel on võimalus kell 18.30 Tallinki alal poolfinalistidelt autogramme küsida.

Eesti Laul 2020 poolfinaalid toimuvad 13. ja 15. veebruaril Tartu Ülikooli Spordihoones, finaalkontsert 29. veebruaril Saku Suurhallis. Poolfinaalide, finaalkontserdi ja finaali päevase peaproovi piletid on müügil Piletilevis. Kõiki tänavusi võistluslugusid saab kuulata erilehel www.eestilaul.ee.