Miks kassilaul? Kas see on tõsiselt tehtud kassilaul? Kui juba kassid, siis äkki ka beebid? "Mulle meeldib kassi nurrumine rohkem kui nutt, aga ja, beebid on ka nunnud." Kui võrrelda aga kasse ja beebisid, siis ... jääb ta kindlaks, et talle meeldivad siiski rohkem kassid.

Mis suhe Kaial endal kassidega on? "Mul on endal kodus kass ja kui mul pole kassi lähedal - näiteks, kui reisin -, siis vaatan, et leiaksin kuskilt kasse. Et saaksin neid vahetevahel paitada. Ma pean kasse nägema vahel."

Mõnedele meenub selle looga Saksa menubänd Rammstein, mõnele aga Ylvise lugu "The Fox" ("What Does The Fox Say?"). "Võib-olla mõnele inimesele meenutab see seda või toda lugu, aga meil pole täpset eeskuju. Aga ja, mõned kohad võivad meenutada Rammsteini või "The Foxi". Igaüks võib valida endale variandi, mis talle meenub."

Kaia on siin nüüd saanud proovi korralikult teha. Kujutab ta ka ette, et täpselt samamoodi läheks Eestis esindama Eurovisionile või tunneb, et oleks võinud teha midagi teisiti? "Ma olen elus kolmandat korda suure lava peal, kui arvestada ka proove. Ma ei tunne neid tehnikaid ja asju. Arvan, et Eurovisioniks teeme šõu veel suuremaks. Äkki rohkem kasse lavale?"

"Ma tean, et see tundub nagu naljalaul, aga ma usun, et Eurovisionil oleksid sellel lool küllaltki hea võimalus ette sattuda.

Iga aasta on sellised lood olemas, mis küllaltki kaugele jõuavad ja ma mõtlen eelmise aasta võiduloo peale ja see polnud ka väga tõsine ning ka seal olid kassid sees. Ma arvan, et kassid toovad õnne ja inimestele meeldivad nii palju loomad, et ilmselt ka see annab paar häält.

Kõik Saksa keelt rääkivad maad annavad ka hääli. Mulle kirjutavad sakslased, kes küsivad, et mis värk on, et nemad küll ei valinud Eurovisionile ühtegi saksakeelset lugu, aga meil siin on saksakeelne lugu.

Nad loodavad, et ma saan edasi ja et vähemat üks saksakeelne lugu on sees. Ma arvan, et Saksamaalt, Austrialt ja Šveitsilt saab ka kindlasti paar punkti. Ma pakun, et päris viimaseks isegi ei jää."

Milline Eesti senine Eurovisionil käinud laul on Kaia arust kõige ägedam? "Rõõmustasin, kui Tanel Padar võitis, aga mulle on ausalt öeldes kõik meeldinud ja mul pole sellist lemmikut.

Pean aga tunnistama, et viimastel aastatel pole ma üldse jälginud Eesti Laulu eelvoore, sest ma pole viimastel aastatel Eestis elanud, aga võib-olla see muutub tulevikus."

Lauljanna sõnul oli kandideerimine konkurssile suhteliselt viimase minuti otsust ja tema laul läks teele viimasel päeval. Nii sõnad, kui ka lüürika on tema enda kirjutatud.