Rasmus Rändvee ütles Kroonikale, et pärast proovi on tal täna erakordselt hea tunne: "Vahel on halb, kui proov lõppeb ja ebameeldiv tunne jääb sisse. Kuid täna läks kõik suurepäraseks."

Karvane kaaslane Tartus kaasas

Rasmusel on Tartus kaasas nii elukaaslane Eva Kaisa kui ka kass, kelle nad mõni aeg tagasi varjupaigast võtsid. "Meil on selline mõnus reisikass, kes käib meiega kõikjal kaasas. Praeguseks on ta juba neljas linnas käinud. Oleme võtnud kodumajutuse ja kass on juba harjunud, et teda aina uued kohad ootavad."

Täna postitas Rasmus Instagrami kolmest fotost seeria, mis jätab mulje nagu nüüdseks ilutseks tema käel Eesti Laulu hääletusnumber. Kroonika uuris, kas tegemist on jäädava tätoveeringuga: "Asjad on senikaua päris, kuniks nad on päris ..." žongleeris Rasmus sõnadega. Muusik nentis, et see on tal juba arvult teine tätoveering. "Üks tätoveering on mul veel. See on salakohas ... Seal on üks täht. Mu girlfriendi eesnime täht."

Rasmus nentis, et uus tätoveering võib tema 83aastasele vanaemale muret valmistada. "Olen vanaema tervise pärast pisut mures, aga loodetavasti ta seda uudist ei näe."

Lavale vanaisa pulmakingades

Väärib märkimist, et Rasmus astub lavale väga eriliste kingadega, mis on siiani talle võistlustel õnne toonud. Nimelt on tegemist tema vanaisa Jüri pulmakingadega, millega Rasmus võitis ka saate "Eesti otsib superstaari". "Need pole mind kunagi alt vedanud. Ilmselt pean varsti kingatallad ära vahetama. Üldiselt ei ole ma ebausklik, kuid nende kingade juurde olen jäänud."

Rasmusel on põhjust rahul olla - lavanärv pole teda enam alt vedanud ja magada saab ta võistluse eel samuti rahulikult. "Kunagi olin saate "eesti otsib Superstaari" eel neli ööd magamata, olin poolunes ja aina muretsesin ... Nüüd magan hästi."