Koidu sõnul tundub talle Eurovisioonil esinemine nagu eelmises elus olevat, kuna varsti saab sellest juba 20 aastat, vahendab Menu. "Aga selles mõttes on äge, uus ja värske, aega on mööda läinud ja see, et me Lauraga koos oleme, ma arvan, et see lisab nagu vürtsi juurde sellele loole," rääkis Koit Eesti Laulu veebisaates.

Kaks muusikut jõudsid koos Eesti Laulule tänu Sven Lõhmusele, kes on ka "Verona" autor. Idee lauluks tekkis Koidul ja Svenil Itaalias koos ringi sõites. Kui Koit oli Eestisse tagasi sõitnud, jäi Sven veel Itaaliasse ja külastas Veronas maja, kus Romeo ja Julia tegevus aset leidis.

"Tänapäeva läänemaailmas inimestel on kiire, aga vaatamata sellele see armastus, Verona – Romeo ja Julia lugu, on ja alati jääb," rääkis Laura, kelle sõnul on tegemist ääretult romantilise looga.

Koit ja Laura on küll varem ka laval koos laulma juhtunud, kuid ühiselt midagi salvestatud pole.

Seda, kuidas nende lavasõu poolfinaalis välja nägema hakkab, pole veel täpselt paika pandud: "Meil on olnud juba mitmeid koosolekuid ja kohtumisi tiimiga, mõtteid on loomulikult, aga ma arvan, et natukene on veel vara sellest rääkida," ütles Koit.