"Kunagi ei tea, mis see žürii arvab ja eks ikka oli ootamatu, aga samas me salamisi lootsime ikka edasi pääseda," ütleb bändi solist Marie Vaigla Publikule. Sel korral langetas Eesti Laulu eelžürii oma otsuse pimekuulamisel, kuid Vaigla ei oska öelda, kas see meetod oli hea või halb: "Ma isegi mõtlesin selle peale, kas see pigem töötab meie kasuks või meie vastu. Kui suure pundiga niimoodi vaielda ei saa, siis järsku võiks see meile isegi kasuks tulla. Praegu tundub, et töötas ikkagi meie kasuks."

"Misty” on Frankie Animali kolmas singel sel aastal ning eelnevatest veidi kurvema alatooniga. "See lugu on sisu poolest küll nukravõitu ning kõneleb armuvalust ja sellest üle saamisest, aga me tahame pigem ikkagi seda muud meeleolu publikule edastada. Alati ei pea sellest sisust lähtuma, et see tekitaks kuidagi masendava meeleolu, vaid hoopis vastupidi," ütleb Marie.

"Kui see refrään juba kuidagi meelde jääb, siis ma arvan, et see on ju muusikatööstuse juures põhiline," arvab lauljatar ning usub, et ka žüriile võisid nad kõrvu jääda eelkõige meeldejääva refrääniga. "Eks see ole siis näha, kas ja kuidas rahvas selle vastu võtab. Ta algul küll tundub üsna indie, aga kui ta on nüüd Eesti Laulul, siis ta jõuab laiema publiku ette. Loodan, et võetakse sama hästi vastu nagu muusikakriitikud seda teinud on."

Kuula Frankie Animali võistluspala "Misty":