1. Laura Prits

Laura Prits

Laura Pritsi tüdrukutepunt on oma välimuse ja üldise kontseptsiooni kallal kõvasti vaeva näinud. Läbi on mõeldud iga viimne detail, pealaest jalatallani. Mirjam Kalmanni poolt disainitud kirjud kostüümid tõusevad peamiselt musta riietunud Eesti Laulu seltskonna seast enim esile ja mõjuvad kui sõõmuna värsket õhku. Lõbus, äge, fantaasiarikas — Publiku kindel lemmik!

2. Ariadne


Ariadne kostüümi tahaksime me kõik ka ise kanda! Kui tavaliselt astuvad soololauljatarid lavale õhtukleitidest, siis Ariadne on otsustanud minna teist teed. On mõistetud, et tegemist on noore inimesega ja liigset vahtu pole vaja. Tema soeng on lustakas ja trendikas ning riietus lihtne, ent efektne. Minimalistlikku kostüümi on kõige keerulisem kokku panna, kuid Ariadne puhul see töötab ja just oma sundimatu stiiliga paistab ta teiste seast kindlalt välja.

3. Elina Born


Jana Hallase stilistika on Elinast teinud tõelise femme fatale! Tema lavakostüüm on hea näide sellest, et kui naisel on kurvid, siis võiks neid näidata ja seksikalt! Kui Elina peaks võitma, siis loodame, et tal jätkub enesekindlust see seksikus terve Euroopani viia. Boonuspunktid vinge aksessuaari eest!

4. Uku Suviste


Uku Suviste on otsustanud sini-must-valge kasuks. Lipuvärvidega on lihtne imalat teedpidi minna, ent antud juhul on see hästi õnnestunud ja tunda on maitseka stilisti kätt. Hea näide sellest, kuidas kõikide meeste lemmikriietust kanda stiilselt — kääri käised üles, vali ägedat tooni pintsak ja kasuta käeehted. Kiidame!
5. Lenna Kuurmaa
Lenna

Lenna on alati kaunis ja naiselik. Tema tänavune kostüüm on küll klassikaline must, ent selle detailid loovad müstilise terviku, mis klapib taustajõudude minimalistliku riietusega. Boonuspunktid kauni meigi eest, mis telepildis kahtlemata hästi silma torkab!
6. — 7. Ivo Linna
Ivo Linna

Ivo Linna kohta võib küll öelda, et tema kannab riideid, mitte riided ei kanna teda! Iff on jäänud endale truuks ning selga tõmmanud pidulikuma pintsaku, mis sobib talle kui valatult.

6. — 7. Janno Reim & Kosmos


Klassikalised rokimehed! Janno Reimi & Kosmose puhul on sama lugu, mis Ivo Linnaga ning sestap jäid nad Publiku edetablis võrdsele kohale. Me armastaksime Jannot ja Kosmose poisse ka siis, kui nad astuks lavale kartulikottides. Nad on, kes nad on ja nende puhul näeks ülestiliseerimine tobe ja võlts välja.

8. Carl-Philip

Carl-Philip

Carl-Philipi lavariietus on must ja minimalistlik, kuid visuaalselt see ei võlu — maailmas on selliseid kutte ju tuhandeid! Tema jakk on küll stiilne, kuid üldmulje ääretult igav. Oleks soovinud näha teist värvi särki, mis oleks tervikule palju juurde pannud. Potentsiaali ju tegelikult on, sest Carl-Philip on noor ja ilus ehk iga moekunstniku ideaalne lõuend.

9. Leemet Onno


See tiim on jätnud vist stilisti palkamata...Leemet Onno mõjub kui kontorimees, mõne suurfirma projektijuht. Vaadates tema taustatantsijate kostüüme, oleks võinud ka Leemet veidi julgem olla ja kelleltki riietuse osas nõu küsida.

10. Karl-Kristjan ja Maian

Karl-Kristjan, Maian, Whogaux

Karl-Kristjan on äge ja tema kaabus on midagi...Maiani riietus meenutab aga mõisapreili romantikat, mis poisi vanakooliliku sarmiga kokku ei lähe. Oleks soovinud Maiani seljas näha mõnda minimalistlikku, ampiirlõikega vabalt langevat kleiti, sest vähem on rohkem. Lokkide, tikandite ja vöö vajadus selles kompotis puudub ning Eurovisioni möllus pole sellega midagi teha.

Vaadates nende lavasõud, siis paratamatult läheb meie tähelepanu hoopis tanstijatele. Tekib tunne nagu meie silme ees oleks kolm täiesti erinevat etteastet korraga ja üldine tervik puudub. Maian oleks pidanud stiilinõu ehk Karl-Kristjanilt ja oma tantsijatelt küsima, keda me šiki välimuse eest kiita tahame.

Karl-Kristjan ja Maian