1. Ühe festivali raames on kokku üheksal päeval võimalik kuulata Eesti tippkollektiive, nagu Eesti Filharmoonia Kammerkoor, ERSO, RAM, Tallinna Kammerorkester, Collegium Musicale, Vox Clamantis, aga ka Läti Raadio Koori. Sellist võimalust lähiajal ei tule!
  2. Ette kantakse lisaks vanematele tegijatele ka uute heliloojate verivärsket loomingut, mis on kirjutatud spetsiaalselt selle festivali tarbeks.
  3. Erakordsed žanriülesed õhtud. Defunensamble'i kontserdi taustaks näidatakse Tarantino filmidest videoid. Ansambel U: kontsertlavastus koos Mart Kangroga, lisaks esinevad džässansamblid ja toimub luuleprõmm.
  4. Põhjala tehases saab osa Austraalia-Eesti helilooja Olev Muska audiovisuaalteosest “Woodland Whispers”. Ettekande järel toimub Olev Muska kogumikplaadi “Laulik-elektroonik. Explorations in Estonian Electronic Folk Music – The First Years, 1979–1983” esitluspidu koos kontserdi ja DJ-muusikaga.
  5. Tutvud nüüdismuusikaga – festivalil on võimalik külastada tasuta kontserte nii Eesti Kunstiakadeemias ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kui ka Tartus Eesti Rahva Muuseumis.


Tutvu kavaga ja loe rohkem siin.

Jaga
Kommentaarid