The Suni meelelahutusreporter Dan Wooton väidab saates, et britid peaksid nautima ja omaks võtma seda, et Euroopa neid lauluvõistlusel vihkab. "Esmakordsel kuulamisel nad arvasid, et see on okei laul," ütleb Wooton, kes vihjab sellele, et tegelikult pole probleem palas, vaid nende riigis.

Wooton lisas, et ta armastab seda, et nad on taaskord viimased, sest ta ei tahaks punkte riikidelt, kellel on "kohutavad ja ebakvaliteetsed esindajad" ning "kes ei tee head muusikat".

Tema arvates tuleks vaadata ka suuremat pilti muusikamaailmas. "Milliseid staare on tootnud Põhja-Makedoonia?" küsib ta saatejuht Lorraine Kelly käest. Tema arvates oleks võinud seal laval olla ka Elton John või ansamblist Take That tuntud Gary Barlow, kuid miski ei garanteeri seda, et Suurbritannia jälle viimaseks ei jää. Tema arvates on asjasse segatud ka Brexit.

Wooton läheb intervjuus lausa nii kaugele, et nimetab sel aastal Eurovisioni võitnud Hollandi pala prahiks ning tema arvates oleks pidanud võit minema Rootsi või Austraaliasse.

Saate käigus tehtud küsitlusele, mis uuris televaatajatelt, et kas nende arvates peaksid britid Eurovisionil osalemisest loobuma, vastas lausa 80%, et nende arvates ei peaks nad võistlusel enam osa võtma.