Otseloomulikult kallati Disney printsessiks ristitud Elina esimesena üle komplimentidega nii laulu kui lavakostüümi osas, millele ta vastas äärmiselt kavalalt, tutvustades nii kodumaise disaineri Kristina Viirpalu kätetööd kui ka Haapsalu salli tehnikat, milles on valminud tema sinise vaiba kleidi seelikuosa. Lisaks sellele, et Elina seelikusabal on kirjas "La Forza", on tal rinnaesisele kirja pandud kõik märksõnad, mis Eestit iseloomustavad - vaba, metsik, ere ja põhjamaine!

Elina toonitas nagu oma igas intervjuus taaskord seda, kuidas tema elunistuseks on esineda Metropolitani ooperilaval, ent kuidas ta hetkel pühendub täielikult sellele, et teha oma 52-ruutmeetrise kleidiga täiuslik etteaste ka Eurovisioni laval. Ja täitis meelsasti saatejuhtide palve esitada sealsamas kohapeal "Musetta's Waltz'i" Giacomo Puccini ooperist "Boheem" ("La bohème" toim.).

Seejärel jõuti intervjuus jutuotsaga nüüdseks juba teada-tuntud faktini, et "La Forza" on kirjutatud üksnes Elina hääle jaoks ja mitte keegi teine seda ära laulda ei suudagi. "Olen väga uhke selle üle ja see oli ühtlasi ka mu esimene kord elus kirjutada laulusõnu. Ja veel itaalia keeles!" õhkas ta õnnelikult. "Kui iga päev harjutada, siis pole miski võimatu ja neid kõrgeid noote saan võtta kasvõi käte peal kõndides!" viskas ta lõpetuseks kelmikalt nalja.