Lugu, mida Little Big esitama hakkab, ei ole veel teada, kuid meedia andmetel on selle avalikustamine vaid loetud päevade küsimus, vahendab Meduza.

"Venemaa esindamine on suur vastutus. Alguses oli meelitatud, kuid siis hakkasime kartma, sest sellega kaasnevad alati suured ootused. Proovime anda parima kõiges, mis meist oleneb," tõdeb Little Big laulja Ilija Prusikin. "Ka meil on huumor veres nagu igal venelasel, sest ilma selleta pole võimalik elada. Seetõttu tuleb ka lugu naljakas. Ärge muretsege ka koreograafia pärast, sest ka sellega on meil kõik suurepärane. Lubame, et te üllatute."

Little Big asutati 2013. aastal. Nende kõige populaarsem lugu on "Skibidi", millel on Youtube'is 360 miljonit vaatamist.

Tänavu on Venemaa euroloo valimisega kaasas käinud omajagu probleeme. Kaks korda on avalikuks lekkinud informatsioon, et esindama valitakse Alexander Panajotov, kuid mõlemal korral on kuulujutud ka kindlalt ümber lükatud.

Venemaal valib konkureerivate artistide seast esindaja avalik ringhääling C1R, kuid konkreetset lugu koosseisud kohe avalikustama ei pea. Eurovisionil osalevate lugude avalikustamise tähtaeg on 9. märts, mistõttu selgub Little Big eurolugu nädala jooksul.