“See laul on väga vanakool,” iseloomustas William. “Meenutab Kirkorovi varasemat loomingut oma teada-tuntud slaavi kvaliteediga, millel on oluline roll meeldejääval refräänil, mida on lihtne kaasa ümiseda. Kahjuks oli aga Uku lavakujundus liiga primitiivne — algus oli paljulubav ning omas isegi teatavat Zelmerlöwi-efekti (2015. aastal Eurovisioni võitnud rootslase Måns Zelmerlöwi kuulsale "Heroes" lavagraafikale viidates — toim.), kuid pean ausalt tunnistama, et minu meelest nägi Uku muusikavideo selle etteastega võrreldes palju parem välja.”

Staažikad euro-eksperdid jõudsid järeldusele, et teatav fännide pahameel on Uku võidu puhul täiesti oodatav ja loogiline, kuid Jaagupi ja Anetti x Fredi fännidel ei tasuks samuti meelt heita. “Tegelikult on Uku lugu üleüldiselt kõigi riikide maitset arvesse võttes palju potentsiaalikam. Kindlasti pole tegu mingi võidulooga, aga see pole ka katastroof!” kinnitas William ning lisas juurde, et kasuks tuleb ka Uku "müügimehelikkus" ning head suhted Venemaaga. "Kui ta oma lavakujundust parandab, lakkab ilmselt ka nurin," ennustas ta.

Jaagupit ja Ukut võrreldes nenditi, et kuigi Jaagup oli läinud täispanga peale välja, kaasates esinemisse kõikvõimalikud visuaalsed efektid, siis Uku oma kitsa särgiga tuli, nägi ja võitis. "Vahel peidab liigne efektide kasutamine muid puudujääke. Ta ei saanud falsetiga hakkama ning oli ka liiga palju vaikseid kohti, vahepeal hakkas lausa igav. See oli kaunis kunstiteos ja emotsionaalne esitus, kuid Uku trumbiks oli meloodiline "konks" ning ta palju mehelikum ja küpsem. Küll Jaagupi aeg veel tuleb. Äkki see oli lausa varjatud õnnistus ja ta tuleb edaspidi tagasi palju tugevama lauluga ja võidab kogu Eurovisioni,” arvas Angus. "Pealegi, meil on olnud viimastel aastatel liiga palju nn kurva poisi laule."