Elina Nechayeva on lavaproovides imekaunilt säranud ning ära teeninud sellega nii pressi kui ka publiku poolehoiu. Loomulikult vajab selline uhke lavasõu ka tugevat meeskonda. Lisaks Eesti delegatsioonile ja lähedastele aitab Elinat terve meeskond.

Kui Eesti Laulul oli suur seelik juba eelnevalt õigesse kohta maha laotatud, siis Lissabonis astub Elina algselt seelikusse ja peale seda lippab juba koos seelikuga lavale õigesse punkti. Kuus tugevat lavameest sätivad veel veidi kleidi asukohta ning "La Forza" lavasõu võibki alata.

Ühes proovis harjutas Elina juba hiljutise kihlusuudise valguses ka valges kleidis kõndi, lauldes samal ajal Mendelssohni pulmamarssi.

Elina tegi ka spetsiaalselt ainult valguse ja kleidigraafika proovi, kus prooviti läbi kogu valgus ja graafika kleidil. Üks Lissaboni lavameestest puges talle lausa seeliku alla, kontrollimaks, et lavale märgitud graafikapunktid oleksid kõik korrektselt omal kohal.

Eesti lavasõuga peaks Publiku andmetel kõik korras olema. Nii kaamera, valgus, heli kui ka graafika on paigas, ning Eesti delegatsioon kõigega rahul.

Küll aga hilines eile lavaproovi Island, mistõttu tuli proovigraafik ümber teha. Austria esindaja aga takerdus oma lavasõu proovis teda kinni hoidnud nööri, mis on lavasõu üks elementidest.

Vaata videot ja saa aimu, milline hakkab Eesti lavasõu välja nägema eurolaval Lissabonis!