Õnnetus juhtus kui 66-aastane Fuldi Scwarts Expo Tel Avivi messikeskuse parkimisplatsil veoautolt tehnikat maha laadis, vahendab Times of Israel. Mehele kukkus töö ajal otsa ratastel prožektorikomplekt, mis murdis kahe lapse isal mitu roiet, torkas läbi kopsu ning vigastas lülisammast.

Haiglasse toimetatud mehele tehti kohe ajulõikus ning anti arstiabi, kuid sellest hoolimata halvenes veoautojuhi teisipäeval nii järsult, et ta suri teisipäeva ööl vastu kolmapäeva kell üks öösel. Peale mehe surma seadis tema poeg Erez kahtluse alla Eurovisionil oleva tööohutuse.

"Ma ei taha küll kedagi hetkel süüdistada, aga kuidas on võimalik, et Eurovisioni-suurusel üritusel, millesse on investeeritud nii palju raha, mis on nii hoolikalt kontrollitud ja turvatud, võib juhtuda midagi nii hirmsat?“ kommenteeris juhtumit isa kaotanud noormees Yneti uudisteküljel.

Politsei ja tööohutusspetsialistid on algatanud juhtunu suhtes juurdluse. Esialgsetel andmetel ei kasutatud prožektorikomplekti vastavalt turvanõuetele. Eurovisioni korraldajad avaldavad Schwartzi omastele kaastunnet.