"Kui kohale jõudsin, siis ainult Laima küsis, et noh, said? Sain. Ja siis ta tutvustas laval, et näete, Uku Suviste esindab Eestit Eurovisionil," kirjeldas ta ning lisas juurde, et üks esimesi ühendust võtnud inimesi oli loomulikult Filipp Kirkorov.

"Üldjoones oli ta väga rahul. Ütles, et tubli. Pärast poolfinaali andis ta aga näpunäiteid ja mõnda olin ka kuulda võtnud. Näiteks üks asi, mida Filipp kommenteeris, oli minu riietus. Tema poolt tuli soovitus, et võta gramm pidulikumaks ja tema stilist saatis erinevaid näiteid. Päris Swarowski kristallideks ei läinud, aga oli jah selliseid asju, mis olid minu jaoks liig."

Kirkorov oli saatnud "Ringvaatele" ka videotervituse, kus hoiatas, et kavatseb Uku jaoks midagi uskumatut ja grandioosset välja mõelda. "Olen õnnelik, et mina ja mu meeskond olime su kõrval ja ma luban, et oleme ka edaspidi!" teatas ta.

"Loomulikult suur aitäh Filippile, aga lõpuks olen ikka mina see, kes lavale läheb ja mina pean ennast selles hästi tundma ja sõnumit edastama," jäi Uku realistlikuks. "Töö käib, meil on sellega juba päris kiire, sest vähem kui nädal on aega öelda, mida me tahame."