Eesti finaalipääsu tõenäosust väljendab koefitsient 1,20, mis tähendab suurt edulootust. „Parim võimalik koefitsient spordiennustuses on üks ning mida lähemal koefitsient sellele on, seda kõrgemaks ka mingi sündmuse toimumise tõenäosust hinnatakse. Me usume, et Eesti pääseb finaali ligikaudu 80%-lise tõenäosusega ehk umbes neljal juhul viiest,“ selgitas Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste.

Sven Lõhmuse poolt kirjutatud ning Koit Toome ja Laura esituses kõlav Verona kuulub ka teise poolfinaali suurimate soosikute hulka, jagades Rumeenia ja Taaniga teist kohta. Kui selle poolfinaali kindlaks võidufavoriidiks peetakse Bulgaariat, siis esimeses poolfinaalis on suursoosikuid mitu: Rootsi, Armeenia ja Portugal.

Finaali selge favoriit on aga Itaalia koefitsiendiga 1,70. „See tähendab, et Itaalia võiduvõimalused on suuremad kui kõikidel teistel riikidel kokku. Võimalikke üllatajaid tasub otsida eelkõige Bulgaaria, Rootsi ning Portugali seast. Eesti võiduvõimalusi ei hinnata paraku kõrgemaks kui üks 51 vastu, mis lubaks jämedalt võttes 14. kohta,“ märkis Maruste.

„Siiski on Unibet valmis vedama kihla ükskõik millise tulemuse peale. Kui Eestil õnnestuks siiski esikümnesse jõuda, maksame tänase seisuga igalt panustatult eurolt kolm tagasi,“ lubas Maruste.

Mullu Unibet Jüri Pootsmannile finaalikohta ei prognoosinud (Pootsmann ei saanudki finaali), üle-eelmisel aastal ennustati aga Elina Bornile ning Stig Rästale neljandat kuni viiendat kohta (tegelik tulemus seitsmes). Kui tunamulluse üldvõitja Rootsi suhtes olid pea kõik kihlveokontorid ühte meelt, siis Ukraina esikohta 2016. aastal peeti pigem üllatuseks.