Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on Nechayeva menu meedias ja Eurovisiooni fännide hulgas olnud tähelepanuväärne.

Analüütikud arvestavad koefitsientide arvutamisel Ulejevi sõnul muuhulgas lisaks menule ka muusikakriitikute arvamusi, hääletamise ajalugu kui ka riigi edu varasematel võistlustel. "Tegu on aga live show-ga, kus mängib rolli lugematu arv nüansse ning olukord võib muutuda sekunditega kardinaalselt," lisas Ulejev.

Eurovisioni kõige tõenäolisema võitja Iisraeli võidukoefitsiendiks on Betsafe’i portaalis 3,00 ning võidutõenäosuseks seega ligikaudu 33%. Norra ja Prantsusmaa võidukoefitsiendid on vastavalt 6,25 ja 6,50. Eesti jõuab finaalis analüütikute hinnangul neljandale kohale – võidukoefitsiendiks 10,00 ning –tõenäosuseks 10%.

Elina Nechayeva suurima kleidikonkurendi Venemaa laul jõuab Betsafe’i hinnangul küll finaali, kuid pretendeerib seal pigem viimastele kohtadele. Balti riikide arvestuses on Eesti 85-protsendilise tõenäosusega kindlal esikohal, Leedu ja Läti jäävad analüütikute arvates sarnaselt Venemaaga finaali viimastele kohtadele või jäävad sealt napilt välja.

Üllataval kombel jääb üks Eurovisioni kõige edukam riik, Rootsil tänavu poolfinaalieelsete ennustuste põhjal finaalis lausa kaheksandale kohale – võidukoefitsiendiks 20,00.