Esikoht on nädalaid Paadami hinnangul kuulunud Hollandi loole „Arcade“ Duncan Laurence’i esituses. Samas Rootsi „Too late for Love“ John Lundviki laulduna, Austraalia „Zero Gravity“ Kate Miller – Heidke ja Co plastilis-vokaalse numbrina ning Sergey Lazarevi „Scream“ Venemaa esindusloona on need kolm võistluslugu, mis on omavahel nii ennustajate kui ka fännide tahtel siiski Vestmanni ja Piibelehe kombel kohti vahetanud.

Esiviisiku kohtadele võivad Juhan Paadami sõnul vabalt pretendeerida veel Itaalia esindaja Mahmood lauluga „Soldi“, Chingiz looga „Truth“ Aserbaidžaanist, Prantsusmaa ekstravagantne artist Bilal Hassani teosega „Roi“, Luca Hänni looga „She Got Me“ Šveitsist, (Ei ole tõenäoliselt Liia Hänni sugulane) ja miks mitte ka Islandi number „Hatrið mun sigra“ projektkollektiivi Hatari teostatuna.

Ennustusportaali Olybet hetkeseisu statistika alusel on rahvas favoriitidena reastanud nii mitmedki samad laulud ning ülekaaluka võitjana tõuseb esile Holland, seda koefitsiendiga 1,72. Juba tunduvalt väiksema võiduvõimalusega ennustatakse esikohta Austraaliale (koefitsiendiga 6,0), millele järgnevad Rootsi (11,0), Aserbaidzhaan (12,0), Itaalia (15.0), Venemaa (17,0), Island (19,0) ning Prantsusmaa (29,0).

Kuid Eurovisioni üldvõitja ennustus alles kogub hoogu ning rahval on võimalus osaleda igal hetkel. Täpse võitjariigi ennustuse korral kolmekordistab ennustusportaal sinu netovõidu.

“Kordan igaks juhuks üle, et televisioon ja muusika pole päris sport. Elaval esitusel on otsesaates eriline kaal ja tähendus,” lausub Juhan Paadam.

“Vaaginud kõiki poolt ja vastuargumente tundub mulle, et 64. Eurovisioni lauluvõistluse võidu võivad jagada Holland ja Rootsi,” sõnab Juhan Paadam. “Kas Austraalia, gravitatsiooni vastu võitlevad daamid suudavad nende kahe vahele kiiluda või mitte, kas Holland ja Rootsi vahetavad järjestuses kohad, seda näitab esituslaupäevases finaalis ja hääletajate käitumine.”

Finaalsaade on kindlasti see, mida Paadami sõnul tasub oodata – apoteoos, rõõm ja pisarad. Siis järgnevad küsimused, vaidlused ja lõputud arutelud, kas me niisugust tulemust siis tahtsime?

“Võitjat ennustada on täna raske, kuid võin öelda, et ennustamistel on alati teatud mõju lõpptulemusele,” lisab Paadam.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!
Jaga
Kommentaarid