Lauljatar oli parasjagu rahvast hullutamas oma verivärske singliga “I Believe in U”, kui järsku hüppas lavale Austraalia lipuga eurofänn, kes tõmbas püksid alla ning paljastas oma lumivalge tagumiku ühekorraga enam kui 200 miljonile inimesele.

Kui esialgu peeti lavale tormanud tegelinskit austraallaseks, siis nüüdseks on teada, et tegemist oli hoopis kohalikuga. Oma tagumised padjad rahvale paljastanud mees oli Vitalii Sediuk — Ukraina tuntud vembumees, kes on varemgi selliste tegudega hakkama saanud.

Tema viimane kurikuulus seik leidis aset aastal 2016, kui ta pärast turvameestest mööda hiilimist üritas Kim Kardashiani tagumikku suudelda (Loe lähemalt SIIT). Mõned nädala varem sattus Vitalii aga kismasse supermodell Gigi Hadidiga ning aastate jooksul naljamees on üritanud suudelda ja kallistada ka näiteks Willi Smithi, Leonardo DiCapriot, Jennifer Lopezi, Miranda Kerri ja Brad Pitti.

Eurovisioni korraldajate ametlikus avalduses seisis, et Jamala etteaste rikkunud isik eemaldati turvameeskonna poolt kiirelt lavalt ning suunati kontserdimajast välja. Meest hoitakse kohalikus politseijaoskonnas ja küsitletakse täpsema info saamiseks.