Tallinn Music Week avaüritusel esitas Elina "La Forzast" Kristjan Järvi bändiga koos hoopis teistsuguse versiooni, kuid Eurovisionile läheb ikkagi kuulajale juba tuttav versioon. "Täna oli tõesti erakordne sündmus, kus laulust tehti huvitav uusversioon, mida ma esitasin Kristjan Järvi bändiga ja see oli fantastiline kogemus laval selliste muusikutega koos esineda," kiitis Elina.

Eurovisionini on jäänud vähem kui kuu ja Elinal on parasjagu väga kiired ajad, kõige suurem murekoht hetkel on lavasõu jaoks vajaliku 65 000 euro leidmine. "Üks küsimus on tõesti selle kleidiga, et kas me saame ikka selle raha kokku, et minna selle sama sõuga ja veel ägedama mapinguga. Loodan praegu tõesti toetusele, et saaks selle raha kokku," on Elina endiselt positiivne.

Juhul, kui raha suudetakse kokku saada tuleb lavasõu suurem ja võimsam kui Eesti Laulu finaalis. "20 sentimeetrit tuleb kõrgem see alus, kus ma seisan. Õmbleme ka paremast materjalist kleidi ja teeme selle ülemineku ka ilusaks, et ma saaksin võimalikult heal tasemel ja hästi esindada minu kallist riiki," sõnab Elina ja lisab, et tema jaoks oleks juba finaali saamine väga hea saavutus.

Eurovisionil kannab Elina tuntud Eesti moelooja Kristina Viirpalu loomingut, koostöö kahe naise vahel on toimunud juba pikemat aega. "Ma olen vaimustuses tema kleitidest ja kostüümidest, loodame seda jätkata."

Sel nädalal kuulutas Eesti delegatsioon välja ka "La Forza" väljakutse, mille eesmärgiks on laulu üle terve maailma populariseerida. Elina sõnas, et on ka praegu tuttavate saadetuid uusversioone Youtube’ist vaadanud, tema lemmikuks seni on "Klassikatähtede" saates kõlanud Brassicali kaver. "Eks näis, kas kellelgi õnnestub see veel paremini teha, ma väga ootan neid kavereid ja inimeste nägemust sellest loost."

Loe "La Forza" väljakutse kohta lähemalt SIIT!