Artistid peavad Eurovisionil andma väga palju intervjuusid, tihti küsitakse nende käest ka väga veidraid asju. "Minu käest küsiti, et millised kolm pokemoni võtaksin endaga üksikule saarele kaasa," sõnas Isreali esindaja Netta intervjuus Publikule.

Naine tõdeb, et favoriidipositsioon on tema jaoks veider ja veidi piinlik, kuna ta ei ole oma elus kunagi mitte kuskil favoriit olnud.

"Mul on suur au, et olen suutnud nõnda palju muudatusi läbi viia, eriti Iisrealis. Muuta maa imidžit ja tõsta paljude noorte tüdrukute ja posite enesehinnangut."

Netta tõdeb, et ta peab väga palju oma esinemiseks harjutama, seega ei ole tal olnud võimalust kõikide riikide laule kuulata, samuti ei suuda ta peas kokku viia laulu ja riiki. "Kuidas laul saab üldse riiki esindada?"

"Ma armastan Eesti laulu. Olen seda ka varem maininud. Otsustasin ka väikse žesti teha. (Netta esitas katkendit "La Forzast" oma pressikonverentsil - toim) Elina on hämmastav. Kui ta ruumi siseneb, siis ta kohalolu on suurepärane," ei ole Netta kiitmisega kitsi.

Mida Netta veel Lissabonis teha tahab peale laulmise ning palju muud põnevat saad teada videost!