Järgmise aasta Eurovision toimub seal, kus see pidi toimuma tänavu - Rotterdamis asuvas Ahoy areenil. Areen koosneb kolmest hallist, millest suurim mahutab 15 000 inimest. Ahoys on juba üks Eurovision maha peetud, kui seal korraldati 2007. aasta noorte Eurovision.

Kuigi täpne kuupäev veel paigas pole, siis soovitakse see korraldada maikuus.

Praeguseks on 26 riiki teada andnud oma soovist lauluvõistlusel osaleda. Ja paljud nendest riikidest on avaldanud, et neid esindab uuel aastal sama artist, kes pidi tänavu üles astuma. Nendeks riikideks on nt Austria, Belgia, Tšehhi, Gruusia ja Kreeka.

Eesti nende riikide hulka ei kuulu. Uku Suviste, kes pidi tänavusel Eurovisionil Eestit lauluga "What Love Is" esindama, saab soovi korral uuesti esindusõiguse välja võidelda, sest talle on otse antud koht Eesti Laulu poolfinaalis.

Kuigi võistlust tänavu aasta ei toimunud, siis pakkusid Eurovisioni korraldajad fännidele võimalust võistluslugudele siiski kaasa elada, korraldades eriürituse "Shine A Light". Seal sai koos erikülalistega kuulata kõiki võistluslugusid.

Oma Eurovisioni ürituse korraldas ka Ühendkuningriigi avalik-õiguslik telekanal BBC. Erisaate ajal oli vaatajatel võimalus hääletada oma lemmiklaulu poolt. Rahva toetuse pälvis 1974. aasta ABBA võidulugu "Waterloo".