Enda sõnul “elu emotsionaalseimas” intervjuus tõdes, et teema on tema jaoks nii valus, et ta kavatseb sel teemal kõneleda vaid korra ja seejärel vaikida. "Panen kõik täpid i peale, seega vaadake ja kuulake tähelepanelikult. Hiljem ma midagi enam ei lisa,” sõnas laulja populaarses vene vestlussaates “Saladuse eest miljon” saatejuht Lera Kudrjavtsevale. “See on ilmselt kõige keerulisem ja otsekohesem intervjuu …võib-olla isegi liiga ja seda justnimelt selle tõttu, et Lera minu vastas istub, inimene, kes on mulle nii lähedane,” rääkis Lazarev, viidates asjaolule, et temal ja Leral oli 2008. aastal 4 aastat kestnud armusuhe.

Intervjuus tunnistaski Lazarev, et lisaks Nikitale on tal juba aasta aega ka tütar, keda ta on teadlikult avalikkuse eest varjul hoidnud. “Ma mõistsin, et selline salatsemine ei saa igavesti kesta, seetõttu oli iga päev lausa kingitus. Ma olen alati tahtnud suurt peret ja teadsin alati, et saan rohkem lapsi. Mul oli varem üks päike, nüüd mul on kaks. Olen entusiastlikum ja inspireeritum. Tegin seda sellepärast, et tahtsin oma tütrekesele, iseendale ja oma perele rahu anda. Ma tahan nautida elu ja perekonda.”

Lazarev kinnitas, et mõlemal lapsel on sama bioloogiline ema, kuid lapsed kasvasid erinevate surrogaatemade üsas. “Neil on hämmastav sarnasus. Anja on Nikita täpne koopia, justkui tema noorem kaksikõde. Mu ema ja mina imestame, kui fantastiline suur vend Nikita on, kuidas ta hoolitseb oma väikese õe eest ja õpetab teda. Ma kartsin, et pean tegelema armukadedusega, ent midagi sellist pole olnud. Küllap ma olen ka õigesti käitunud ja pole iial üht last teisele eelistanud. Nikita oli minuga ka siis kaasas, kui käisime haiglas pisikest õde ära toomas.”

Täpselt sama stsenaariumi läbis Lazarev mäletatavasti ka esimese lapsega ning juba toona teatas ta meediale, et peab kurnavaks pideva avalikkuse luubi all elamist. “See kõik on isegi täiskasvanule talumatu, liiatigi siis väikesele lapsele,” teatas ta. Pärast intervjuud postitas Lazarev Instagrami armsa perepildi, kus ta oma kahe lapsega poseerib. “Minu päiksekesed! Minu tingimustega armastus,” kirjutas ta pildi pealkirjaks. Nüüd võin lõpuks julgelt ja valjusti tervele maailmale hüüda — Nikituška, Anjutka, ma armastan teid nii palju. Minu lapsed!”