Taani telejaama DR kõneisik Gustav Lützhøft selgitas: “Meil oli unistus tuhandetest inimestest saalis, kuna see loob erilise atmosfääri sellisele sündmusele, aga me teeme rahva puudumisest hoolimata suure show."

Nüüd jääb muidugi produtsentidel üle mõelda välja, kuidas asendada kaadrid, mis pidid juubeldavaid inimesi näitama, ent lubatakse, et kodudes teleka ees on vaatemäng võimas igatahes.

Eurovisioni esmaspäeval Rotterdamis toimuma pidanud delegatsioonijuhtide kohtumine toimub vähemalt osaliselt videosilla abil, sest Iisraeli ja Rootsi esindajad on sõnanud, et nemad ei osale ning Eurovisioni pikaaegne tegevjuht Jon Ola Sand ning Genfis töötav põhimeeskond on saanud reisikeelu, kuna ühel EBU meeskonnaliikmel juba tuvastati koroonaviirus.

“Eesti delegatsioon osaleb kohtumisel kindlasti,” kinnitas Tomi Rahula Õhtulehele. “Ka kõik teised kohtumised seoses Uku osalemisega Eurovisonil plaanipärased.” Rahula lisab, et Eesti delegatsioonil ei olnud kordagi mõttes mitte minna ning koroonaviiruse levikut ei ole hetkel põhjust karta.