2018. aasta Eurovisioni võõrustamise kohustusi jagavad omavahel Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah ja Catarina Furtado, vahendab Eurovision.tv.


Filomena Cautela

Filomena Cautela sündis Lissabonis 16. detsembril 1983. Ta alustas oma näitlejakarjääri 2000. aastal teatris. 2004. aastal tegi ta oma kinodebüüdi ja aasta hiljem valiti ta Portugali MTV esindajaks.

Tema telekarjäär viis teda küll erinevatesse telekanalitesse ja uutesse saadetesse, ent Filomena jätkas näitlemisega nii teatris kui ka filmis. Alates 2015. aastast on ta RTP kanalil võõrustanud jutusaadet "5 Para a Meia Noite". Möödunud aastal oli ta Portugali kohaliku eurolaulukonkursi "Festival da Canção" finaali üks õhtujuhtidest ja Eurovsionil Portugali žürii pressiesindaja.
Sílvia Alberto

Sílvia Alberto sündis aastal 1981 ja oma teledebüüdi tegi ta 19-aastaselt saates "Clube Disney" (Disney Klubi - toim.). Aasta hiljem hakkas ta RTP kanalil juhtima uut telesaadet ja alustas samal ajal ka oma karjääri raadioeetris. Rahvusringhäälingust erakanalisse kolides töötas Alberto reporterina ja juhtis aastatel 2003 ja 2004 kohalikke superstaarisaateid.

Aastal 2006 naasis ta RTP eetrisse ja asus juhtima mitmeid talendisaateid, seal hulgas "Tantsud tähtedega" ja "Portugal otsib talenti". Aastatel 2011, 2013 ja 2014 oli ta RTP eetris Eurovisioni kommentaator.

Daniela Ruah

Daniela Ruah sündis 2. detsembril 1983 Bostonis. 5-aastaselt kolis ta oma perega Portugali ja 16-aastaselt alustas ta oma näitlejakarjääri. Daniela sai Londonis õppides bakalaureuse ja hiljem kolis ta New Yorki, et õppida sealses teatri- ja filmiakadeemias. Ta lõi kaasa George Lucase filmis "Red Tails".

Hetkel kehastab Daniela CBS'i hittsarjas "NCIS: Los Angeles" eriagent Kensi Blye'i. Tema kolleegide hulka kuuluvad näitlejad Chris O’Donnell, LL Cool J, Linda Hunt ja Eric Christian Olsen. Lisaks näitlejatööle, andis Daniela 2012. aastal toimunud People Choice Awards galal üle auhinna.

Catarina Furtado

Catarina Furtado sündis 25. augustil 1972 Lissabonis. Ta on aastaid leiba teeninud nii saatejuhi kui ka näitlejana. Möödunud aastal läbi viidud uuringu andmetel on Catarina üks usaldusväärsemaid isikuid Portugaliks, keda peetakse tema töö ja lahkuse poolest tõeliseks inspiratsiooniks.

Catarina on alates 2000. aastast olnud UNICEFi saadik ja 2012. aastal lõi ta organisatsiooni nimega NGO Corações Com Coroa, mille eesmärgiks on tõmmata tähelepanu naiste õigustele. 2015. aastal avaldas ta raamatu "O que vejo e não esqueço", milles kõneles lähemalt oma kajäärist ja vabatahtliku tööst. Ajakiri GQ valis Catarina 2013. aastal aasta naiseks.

Järjekorras 63. Eurovisioni lauluvõistluse poolfinaalid toimuvad 8. ja 10. mail, suur finaalsõu leiab aset aga 12. mail.