“Ma andsin endast parima, et kõik Eurovisioni keeled saaksid laulus kasutatud,” ütles lauluvõistlusel Soomet esindav Saara. “Seda videot oli väga lôbus ja pônev teha! Kohtumiseni Lissabonis!”

“Saaral on ees suur aasta”, kuulutas The Sun. “Saara jõuab tippu,” ennustas Daily Star. Ta on enim googeldatud persoon oma kodumaal, Soomes. Rahvusvaheline kuulsus on tema saatus. 2017 oli täiesti eepiline. Saaral ônnestus koostööd teha artistidega, kelle tabamiseks läheb enamustel pea terve elu. Jätkates oma “X Factor UK” staatust, allkirjastas ta ülemaailmse plaadilepingu Warner Music’uga, lõpetas oma “In My Wildest Dreams” tuuri, müües välja 13 500 inimese mahutavusega kontserdi Helsingis Hartwell Arena’l, samuti müüdi välja 17 kontserdiline UK arena tour ja kontsert Londoni ikoonilisel Hippodrome’il — lisaks veel esinemised üle maailma, sealhulgas Iirimaal, Soomes, Hispaanias, Leedus ja Kazahstanis.

Lisaks sellele sai Saarast kohtunik Soome “X Factoris”, ta andis välja oma esimese raamatu “No Fear” ja seda nii Soomes kui ka Suurbritannias. Temast sai oma reality show staar, mis tutvustab kogu seda imelist aastat ning mille järg on hetkel tootmisel. Saara on andnud teada ka suvisest tuurist Suurbritannias — UK Stadium tour koos Steps’iga ja tema enda kontsert 25.aprillil, Londonis, Under The Bridge’il.

Nüüd on Saara valmis avaldama ka UK’s singli “Monsters”. Lugu on saavutanud juba kulla staatuse Soomes, kogudes paari nädalaga üle 2 miljoni striimi nii Spotify’s kui ka iTunes’is ning seda 11 erinevas riigis (sealhulgas Rootsis, Taanias, Norras, Hispaanias ja mujal). Suurbritannia on tema järgmine samm ülemaailmse läbimurde suunas.

"See, et UK publik hoiab mind sama palju kui minu kodumaa oma on minu jaoks väga eriline,"räägib Saara: "...ja mul olnud parim aasta oma rahvusvahelise debüütalbumi kallal töötamiseks." Saara tegi albumil koostööd tiimiga, kes on ka Ariana Grande, Little Mix, Ellie Goulding ja Cher’i ning Kylie Minogue edu taga. Nende seas on sellised tegijad nagu Biff Stannard, Xenomania, Sophie Ellis Bextor ja The Family. Ta ei saaks albumi väljaandmise pärast rohkem elevil olla. "Mu heli on eepiline, armastav ja pop. See on minu jaoks väga unikaalne — eeldage eeldamatut!
Aga kõigepealt — "Monsters"! Viimased 12 kuud on olnud keeristorm. Ma olen maailma kõige õnnelikum tüdruk ja ma olen valmis oma järgmiseks väljakutseks," hüüatab Saara.

Saara esitab lugu “Monsters” rahvusvahelisele 240 miljoni pealisele publikule, kui ta esindab Soomet maailmakuulsal Eurovisioni lauluvôistlusel. Sellise unikaalse ja mitmekülgse artisti puhul nagu Saara, kes on esinenud koos legendidega nagu Kylie Minogue, Andrea Bocelli, Adam Lambert ja Jose Carreras’ega, pole mitte kedagi rohkem kvalifitseeritut, kes võiks krooni koju tuua.

Aalto uus album "Wild Wild Wonderland" ilmub 27. aprillil!