Ukraina asepeaminister Vyacheslav Kyrylenko kritiseeris võitjat, kelle otsused talle üldse ei meeldi. Nimelt leiab Kyrylenko, et laulja, kes käib Venemaal tuuril ei tohiks Eurovisoonil Ukrainat esindada, vahendab veebileht 112.international.

"Ma võin korrata paljude inimeste mõtet, aga laulja, kes käib tuuril agressorriigis, plaanib seda jätkata ja ei saa aru põhjusest, ei saa meie riiki 2019. aasta Eurovisioonil esindada," kirjutas asepeaminister Twitteris. Ta leiab, et sellise võitjaga võiks riik Eurovisioonil esinemisest pigem loobuda.

Laulja ise on öelnud, et peale võitu on teda palju survestatud, et ta Eurovisioonile ei läheks. "Viimased 24 tundi on minu elu kõige emotsionaalsemad olnud. Ma võitsin Eurovisioonile mineku riiklikel valimistel ausalt, sain vaatajatelt maksimaalse toetuse ja kõrge hinnangu žüriilt. Ja nüüd tahab keegi meie võidu ära võtta."

Ta selgitas, et on valmis kõigist Venemaal plaanitud esinemistest loobuma ja ei ole rikkunud ühtegi seadust, ometi survestatakse teda mitte osalema.