Kui Victori äikesepilved ja muu kujundus läheb maksma vaid mõnikümmend tuhat eurot, siis Madonna ekstravagantsuste eest tuleb välja käia 4,5 miljonit. Selline on maksumus popkuninganna show'l, millega ta esineb kaks nädalat enne Eurovisionile minekut Billboardi auhindadel ning kuulduste kohaselt tahab ta inimesi lüüa pahviks ka Iisraelis toimuval lauluvõistlusel. Esinemistasu, mis lõpuks lauljatari taskusse jõuab on aga täpselt miljon dollarit.

Kuid enamik kulusi kaasneb hoopis erinevate eriefektidega. Madonna on planeerinud, et tema lavašou juurde kuuluvad hologrammid ja 3D efektid. Teda paneb aga riidesse tunnustatud moedisainer Jean Paul Gaultier, kelle looming pole sugugi odav. Kuulduste kohaselt tuleb popkuningannaga kaasa ka 160 inimest, kelle kulud peab keegi ju tasuma.

Võrdluseks võib tuua Eesti selle aasta vaieldamatult populaarseima filmi "Tõde ja õiguse", mis läks maksma umbes 2,5 miljonit eurot, millest tasus Eesti Filmi Instituut 2,22 miljonit. Kui suurfilm kestab 2 tundi ja 45 minutit, siis korraldajate sõnul esineb Madonna vaid kahe hitiga 18. mail toimuvas finaalis.