Sünnipäevad:

Raio Piiroja (36) 11. juuli 1979 jalgpallur
Maris Jesse (47) 12. juuli 1968 riigiametnik
Aivar Aigro (43) 12. juuli 1972 firmajuht
Sven Lõhmus (43) 13. juuli 1972 helilooja, muusik
Evelyn Sepp (43) 13. juuli 1972 endine poliitik
Ellen Niit (87) 13. juuli 1928 luuletaja ja kirjanik
Erich Krieger (54) 14. juuli 1961 laulja
Sven Sester (46) 14. juuli 1969 rahandusminister
Mari Palm (Maarja Ird, 68) 15. juuli 1947 näitleja
Raivo E. Tamm (50) 15. juuli 1965 näitleja
Maret Maripuu (41) 16. juuli 1974 poliitik
Alo Kurvits (35) 16. Juuli 1980 näitleja
Jürgen Ligi (56) 16. juuli 1959 poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Maailm on täis inimesi, kes arvavad, et nad teavad kõike paremini kui teised inimesed. Nad moodustavad liitusid, et takistada teistel võimule pääsemast. Sulle näib, et sinu vastaseks on mingi nähtamatu kartell. Sa pead neist kas jagu saama või nendega liituma. Võib juhtuda, et esimene käib teise kaudu.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kus sa pole kunagi varem käinud? Mida sa pole kunagi varem teinud? Ja kelle süü see on? Pole mõtet süüdlast otsida. Tõenäoliselt oled sa ise otsustanud, et ei vaja neid kogemusi. Seega on see ainult sinu süü. Kui see üldse on süü. Sel nädalal pead otsustama, kas sinu ette kerkiv võimalus on kutse või oht.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Oled pööranud elus uue lehekülje. Sul on uued eesmärgid ja uued prioriteedid. Sa näed asju teistmoodi. Kuid sa seisad endiselt mineviku ja tuleviku vahel. Sa tead, kuhu oled teel. Sa tead, kust sa tuled. Need on kaks erinevat kohta. Võta julgus kokku ja astu üle piiri. Sinu tänane ja homne väärivad seda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me peame endalt tihti küsima, kas tee, mille ette oleme võtnud, on pingutust väärt. Sest kui miski nõuab nii suurt pingutust, võiks ka tasu olla vääriline. Sinu elus on üks valdkond, mis on muutumas tüütuks ja väsitavaks. Kust see vastupanu tuleb? Sa pead kas alla andma – või sellest võitu saama. Valik on sinu.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Enesekindlust on alati hea soovitada ja soovida. Seda saavutada on juba raskem. Enesekindlus ei kasva puudel. Seda ei saa toidupoest kilode kaupa osta. Ja kui seda esile manada, ei pruugi seda palju tulla. Ometi on see ainus viis, kuidas seda saada. Pead seda esile manama, ja endasse uskuma.

Neitsi 24. august – 22. september
Üks samm edasi, üks samm tagasi. Selline on tihti meie elutants. Ja see on isegi hea, sest võimalik on ka variant, kus sammukesele edasi järgneb kaks sammu tagasi. Kui vaatad praegu, kui kaugele oled jõudnud, võib sul tekkida kahtlus, et sa ei jõuagi kuhugi. Jätka siiski oma tantsu, sest see on ainus, mis edasi viib.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas oled kunagi olnud olukorras, kus mingi nimi on sul keele peal, aga ei tule sealt välja, kuna keegi küsib seda sinult pingsalt? Ja niipea, kui pinge järele annab, tuleb see nimi sulle meelde? Umbes selline olukord on sul ka praegu. Lahendus, mida sa otsid, tuleb kergemini, kui eemaldad oma elust suurima stressiallika.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Mõistatus, mida lahendada püüad, eeldab professionaalse uurija võimeid. Sa tead, et sul pole nii palju kogemusi kui politseinikul, jätkad sa lahenduse otsimist. Kuid kas su müsteerium on ikka nii keeruline? Või on vastus sul nina all? Sel nädalal on võimalik teha suuri avastusi, kuid kõigepealt pead vabanema eelarvamustest.

Ambur 22. november – 21. detsember
Inimestele meeldib kõike kõigega võrrelda. Neil on kujuteldav skaala, millele nad paigutavad kõik oma elus, mis vähegi tähtsust omab. Sündmustel, mis sinu elus arenevad, ei ole mõõdetavaid parameetreid. Ära siis püüa neid ka välja mõelda. Võta asju sellistena, nagu need on. Sellest peaks täiuslikuks õnneks piisama.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa tunned, et oled ummikus. Lootusetusetunne matab hinge. Sa tahaksid teki alla pugeda ja tulla välja alles siis, kui kõik on möödas. Kuid olukord pole nii hull kui sulle paistab. Su kujutlusvõime on sellele andnud sünged toonid. Raputa need maha, ja sa näed võimalusi, mis on peidus selle olukorra all.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ära ärritu. Väldi inimesi ja olukordi, mis ajavad sul karva turri. Hoidu inimestest, kelle seltskonnas ei tunne sa end mugavalt. Tunne ennast. Tea oma piire. Anna endale andeks, kui sa ei suuda end talitseda. Liigu ajaga kaasa, kuid ära piitsuta ennast. Nende soovituste abil saad elu raskematest perioodidest libedalt läbi.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Meil on alati, millest kinni hoida. Meid pannakse alati proovile, kuid me pole täiesti abitud. Meie võimeid testitakse, kuid laine ei käi meil kunagi üle pea. Sinu elus on midagi, mis teeb sind rahutuks. Sa peaksid sellele silma vaatama, mitte seda ignoreerima. Sest kui sa näed, mis see on, tead sa kohe, kuidas sellest üle saada.