Palju õnne!

Helle Meri (67) 14. märts 1949 endine presidendiproua

Imre Sooäär (47) 13. märts 1969 mõisahärra, poliitik

Jevgeni Ossinovski (30) 15. Märts 1986 poliitik

Nele-Liis Vaiksoo (32) 16. märts 1984 laulja

Indrek Neivelt (49) 17. märts 1967 ettevõtja

Vahur Kraft (55) 11. Märts 1961 pangandustegelane

Peeter Sauter (54) 11. Märts 1962 kirjanik

Allan Vainola (51) 11. Märts 1965 muusik, Vennaskonna liige

Raivo Trass (70) 12. Märts 1946 näitleja ja lavastaja

Jens Salumäe (35) 15. Märts 1981 endine suusahüppaja, rekordiomanik

Ly Unt (56) 15. Märts 1960 ajakirjanik

Gunnar Kraft (52) 16. Märts 1964 majandustegelane

Andrei Stepanov (37) 16. Märts 1979 jalgpallur

Jüri Pihl (62) 17. Märts 1954 ettevõtja, poliitik

Kersti Madis (Rosenberg, 60) 17. Märts 1956 laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kuidas edeneb sinu suur elumuutus? Kas naudid seda nii nagu sul on soovitatud teha? Või tunned sa, et praegu pole õige aeg nii totaalseteks elupööreteks ja sa oled valmis vaid väikesteks muutusteks? Kui nii, pole midagi hullu lahti. Väikestest muutustest piisab täiesti! Asjad liiguvad õiges suunas ka sel nädalal ja sa ilmselt valetaksid, kui väidaksid, et sa seda ei naudi.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Meie pähe pannakse pidevalt mingeid ideid. Inimesed räägivad, me mõtleme, televiisor sisendab ja ajalehed pesevad meie ajusid. On need ikka meie mõtted, mis meil peas keerlevad? Ole sel nädalal ettevaatlik asjadega, mida sa tead, ja mida sa arvad end teadvat. Üks ei välista teist, kuid vahe on olemas. Ära loovuta oma hingerahu mitte kellelegi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Sa teed nii palju. Sa püüad. Sa panustad. Ja mida sa selle eest saad? Universum pakub muudkui uusi võimalusi pingutamiseks, uusi väljakutseid. Kas poleks targem selle eest hoopis põgeneda? Kuid kui sina ei püüaks ega pingutaks, kes siis seda teeks? Sel nädalal on keegi valmis sinu eest neid lisamiile jooksma. See on suur žest, ole tänulik.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Asjad lähevad sel nädalal täpselt nii nagu vaja. Kuid sellest ei peaks sa välja lugema seda, et sa ei peagi midagi tegema. Hõbekandikul ei kanta kellelegi midagi ette. Positiivsed arengud on tavaliselt varasemate pingutuste tagajärg. Pingutama pead ka sel nädalal. Isegi tööd rabama. Kuid tulemused on seda väärt. Võta rahulikult ja jätka seda, mida juba teed.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Miski ei juhtu ilma põhjuseta. See on täiesti kindel. Kuid mis juhtub? Ja mis on see põhjus? Kas põhjused on alati head? Olukord on keeruline. Kas peaksid reageerima kõigile draamadele, mis su silme ees arenevad? Muidugi mitte. Sel nädalal saavad paljud asjad selgeks, või siis vähemalt selgemaks. Nagu näed, on kõigel siiski põhjus.

Neitsi 24. august – 22. september

Oh neid katsumusi ja kannatuse proovile panekuid. Niipea, kui üks probleem saab lahendatud, kerkib esile teine. Ja sellest jääb veel väheks. Juhtub ka muid asju. Sa tunned puudust teatavatest ressurssidest. Sel nädalal võid avastada, et kõik, mis sa vajad, on sul juba olemas. Sul on rohkem, kui sa arvad, ja see ei ole nädala ainus hea uudis.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Me ei tea kunagi, kui kaugele minna, kui kõvasti gaasipedaali vajutada ja millal pidurdada. Me kaalume iga päev, iga tund oma võimalusi. Mõnikord on meie hinnangud valed. Me arvame, et iga meie viga võetakse kusagil arvele ja seda heidetakse meile esimesel võimalusel ette. Kuid inimestel pole mälu ollagi! Sul pole vaja endaga nii rangelt ümber käia.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Me vaatame tihti minevikku ja mõtleme, et oleksime pidanud midagi teistmoodi tegema. Kuid tagantjärele tarkusest on vähe abi. Ettepoole tuleb vaadata! Sinu väljavaated on praegu head. Ei ole ainsatki põhjust, miks sa peaksid iga hinna eest riski vältima. Võta vastu julgeid otsuseid ja joo šampanjat, kui elu selleks võimalust pakub.

Ambur 22. november – 21. detsember

Inimestele ei meeldi, kui osutatakse nende vigadele. Ettevaatlik lähenemine kellegi veale on alati diplomaatilisem kui sellele näpuga näitamine. Sa tunned praegu vajadust vestelda kellegagi, kes on teinud vea. Pea meeles, et see, mis sulle selgelt silma paistab, võib talle nähtamatuks jääda. Ole taktitundeline. Sellest raskusest on võimalik üle saada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Maailm on täis inimesi, kes on valmis istuma ja ootama, kuni tuleb keegi ja olulised asjad nende eest ära teeb. Mis mõtet on rabeleda? Miks mitte oodata ja vaadata, mis juhtub? Sina selliste inimeste hulka ei kuulu. Kuid selle nädala võiksid sinagi tugitoolis mööda saata. Loe raamatut. Vaata filme. Tee mida iganes, et mitte eesliinil olla. Mõnikord on see vajalik.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Kas see on õige aeg või vale aeg? Kui sina seda ei tea, kes saab seda sinu eest teada? Keskendu oma südamele. Kas sa tahaksid midagi edasi lükata, või oled sa valmis praegu härjal sarvist haarama. Sinu süda, hing või intuitsioon teab vastust. Sinu asi on luua endaga kontakt. Vastused jõuavad sinuni vaikuses. Vaikuseni jõudmine on omaette saavutus.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Su pea ei ole sugugi nii kõrgel pilvedes nagu mõned arvavad. Sa oled täiesti võimeline maa peale laskuma kui selleks vajadus tekib. Sa lihtsalt eelistad asju vaadata sealt, kus need sind nii väga ei puuduta. Sel nädalal on sinu „äraolemisest“ palju kasu – ja mitte üksnes sulle endale. Me kõik peaksime omaenda fantaasiamaailma paremini tundma õppima.