Sünnipäevad:

Arvo Pärt (80) 11. september 1935 helilooja
Venno Laul (77) 11. september 1938 koorijuht ja pedagoog
Peeter Volkonski (61) 12. september 1954 näitleja ja lavastaja
Riina Airenne (56) 12. september 1959 laulja
Liina Hermaküla (74) 13. september 1941 näitleja
Carmen Kass (37) 14. september 1978 supermodell
Mart Johanson (52) 15. september 1963 muusik
Endel Lippmaa (85) 15. september 1930 füüsik, keemik, poliitik
Leonid Savitski (67) 16. september 1948 laulja
Kadi Kuus (Kerttu Rakke, 45) 16. september 1970 kirjanik
Heimar Lenk (69) 17. september 1946 ajakirjanik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Meis kõigis möllavad emotsioonid, mis panevad meid käituma ebaloogiliselt. Me kõik arvame, et meie käitumine on igati mõistlik. Meil on piisavalt mõistust, aga ka piisavalt südant. Iial ei tea, kumb neist domineerib. Sina saad nüüd teada kellegi käitumise tagamaad. Käitu vastavalt olukorrale.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sa ei saa kõigest päris täpselt aru? See on arusaadav. Mingi suur saladus on paljastunud. Miski, mis on kogu aeg olnud katte all, on nüüd nähtaval. Ebakindlus, mida praegu tunned, asendub peagi selguse ja sihikindlusega. Ära enne selle seisundi saabumist langeta ühtki otsust.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas taotlus on esitatud? Kas jaatav vastus on käes? Kas kõik dokumendid on korras? Kui sa ei saa neile küsimustele jaatavalt vastata, oled ilmselt aega raisanud. Tegutsemiseks on viimane aeg. Sa tead, mida tahad. Sa tead, kuidas selleni jõuda. Mida sa veel ootad? Liiguta ennast, ja ära vaata tagasi.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Peatu. Jäta tegemata see, mida tegemas olid. Tee sinu ees on kinni. Seal on võimas ummik. Sa ei taha sellesse takerduda. Just praegu on õige aeg end ümber pöörata. Et üks uks saaks avaneda, peab teine sulguma. Sulge see uks enesekindlalt ja kahetsustundeta. Siis näed, kui palju võib su elus ühe silmapilguga muutuda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mitte keegi meist ei suuda korraga vallutada tervet maailma. Üksikutel on see õnnestunud, kui nad on teinud seda sammhaaval. Maailm on liiga suur ja seda ei saa muuta. Sea endale sel nädalal vaid saavutatavaid eesmärke. Ära ürita võimatut. Tee, mida suudad, et taastada usk endasse. See on ainus, mis aitab sul edasi liikuda.

Neitsi 24. august – 22. september
Ära paranda seda, mis pole katki. Kui see on juhtumisi siiski katki, ära hakka seda kohe tükkideks lammutama. Mõned asjad paranevad ise. Mõned on oma aja lihtsalt ära elanud, nende parandamine ei kanna vilja. Lepi asjadega, mida muuta ei saa ja muuda vaid neid, millel on tulevikku.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Elu ei ole olnud just leebe. Tuju kõigub kahe äärmuse vahel. Oled plaane teinud, ja neid uuesti ümber teinud. Ka selle nädala plaanid lähevad ümber tegemisele. Ainult et nüüd ei tekita see enam pingeid. Nüüd on see puhas rõõm! Mõni muutus on vajalik selleks, et elu paremaks muuta.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Lama. Siruta käed ja jalad välja. Pane silmad kinni ja hinga. Ära tee mitte midagi muud. Kui võimalik, tee seda värskes õhus. Veel parem – päikese all. Loodus ja valgus parandavad su hinge. Sa täitud märkamatult jõuga, mis aitab sul selle probleemi lõplikult ja igaveseks ära lahendada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Meil on piisavalt vett ja õhku. Neid vist ei maksustata veel. Meil on piisavalt probleeme. Neid ei maksustata ilmselt iial. Mida meil veel on? Õnne ja vedamist. Ka nende maksustamisega läheb valitsejatel raskeks. Kui tunned, et sul napib ressursse, kasuta neid, mis on tasuta. Mida rohkem, seda parem.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui sul on tunne, et sul palutakse millestki loobuda või midagi tegemata jätta, tõlgendad sa kosmilisi nõuandeid valesti. Suund, mille oled võtnud, on täiesti õige ja kui see toob kaasa millestki loobumise, siis ka see on ainult hea. Sel nädalal pead sa vaid endas selgusele jõudma. Siis on sul kergem edasi liikuda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Elu mõte võib meile avalduda alles peale surma. Seal, kuhu lähevad hinged, ei ole vaenu ja arusaamatusi. On vaid armastus ja mõistmine. Miks on maa peal nii vähe armastust ja mõistmist? Seda on ka siin, kuid selleni jõudmine on millegipärast pikk ja keeruline protsess. Sina oled aga juba poolel teel!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui saaksid olla kahes kohas korraga, oleks kõik selge ja lihtne. Aga sa ei saa. Seega pead sa kahe koha vahel valima. Ja kui otsus on tehtud, pead sellesse uskuma. Ära ürita end sel nädalal pooleks rebida. Vali oma eesmärk, ja asu selle nimel tööle. Sa ei vea kedagi alt, kui suunad oma jõu ühte punkti.