Sünnipäevad:

Heti Tulve (34) 12. Juuni 1981 saatejuht, ärinaine
Aivar Kuusmaa (48) 12. juuni 1967 korvpallur
Kristjan Järvi (43) 13. juuni 1972 dirigent
Ivo Linna (66) 12. juuni 1949 laulja
Artur Talvik (51) 13. juuni 1964 poliitik
Lauri Laubre (54) 15. juuni 1961 muusikaärimees
Taavi Eelmaa (44) 15. juuni 1971 näitleja
Raimo Aas (62) 18. juuni 1953 humorist
Anu ja Kadri Tali (43) 18. juuni 1972 dirigent ja produtsent

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mitte keegi ei tahaks elada koos oma peegelpildiga. Kellegagi, kes näitab meile kõiki meie vigu ja puudujääke. Kohe, kui miski ei meeldi, on suhe läbi. Oled praegu kellegi oma südamesse lasknud. Küsi endalt, kas sind tõmbab tema juures see, et ta on su vastand, või see, et ta on su hingesugulane. Vastusest sõltub palju.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mõni inimene ei armasta tunnetest rääkida. See ei tähenda, et tal tundeid ei ole. Mõni räägib tunnetest kõigile, ka võhivõõrastele. See ei tähenda, et tema tunded on ilmtingimata ehtsad. Selleks, et midagi öelda, pole vaja alati rääkida. Sa ei pea sel nädalal eriti midagi ütlema või tegema. Sind mõistetakse sõnadetagi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Liigu. Ära seisa paigal. Veerev kivi ei sammaldu. See läheb juba natuke tüütuks. Kõigel, mis meie elus on hea, on olemas teine pool, mis on halb. Sa tead, et kõik pole kuld, mis hiilgab. Nüüd võib juhtuda midagi nii head, et sa ei julge seda usaldada. Usalda ikkagi. Patt oleks nii head võimalust raisku lasta.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kõik ei lähe nii nagu sa tahaksid. Just siis, kui asjad hakkavad ülesmäge minema, paneb miski nad uuesti alla veerema. Kas peaksid loobuma? Muidugi mitte. Sinu pingutused on kõike muud kui luhtunud. Praegu võib raske olla, kuid ära pööra tagasi poolelt teelt. Rühi julgelt edasi, iga sammuga on see aina kergem.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Miks sunnitakse sind peatuma nüüd, kui tee tundus olevat vaba? Miks peab kõik alati nii ootamatult muutuma? Ära lase masendusel võimust võtta. Sa oled seda korduvalt kogenud, ja alati sellest üle saanud. Ükski paigalseis ei kesta igavesti. Ole kannatlik ja oota õiget aega. Su edasiminek saab olema libedam kui varem.

Neitsi 24. august – 22. september
Uue alguse võimalus on nüüd käeulatuses! Unistused, mida vaikselt hellitanud oled, võivad saada reaalsuseks. Midagi su elus on juba muutunud. Muutusi on veelgi tulemas. Ära karda neid, sest just neid oled sa oodanud. Ära karda millestki loobuda. Hoia sihti silme ees. Sa liigud õiges suunas.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kui tahad vastase kõrval edumaad saavutada, ei piisa üksnes kiirusest. Sa pead ka tema tähelepanu millelegi muule juhtima. Seda pole raske teha. Sa pead vaid midagi avaldama, kuid midagi enda teada jätma. Lisa oma strateegiasse annus kavalust, ja sa saavutad, mida vajad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Tänapäeval on võimalik saada kõike, mida me tahame. Mõnda asja peab lihtsalt veidi kauem ootama. Selles on peidus õnnistus, sest ooteajal on aega järele mõelda, kas me seda ka vajame. Vaata, et su tahtmised ja vajadused astuksid ühte jalga. Siis ei jää miski sulle kättesaamatuks.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa tahad parimat, kuid välja kukub nii nagu alati. Sa tahad kedagi lohutada, kuid teed talle veel rohkem haiget. Sa lahendad probleemi, kuid tekitad uue probleemi. Vahel ei lähe miski nii nagu me tahame. Sellistel aegadel on hea hoida madalat profiili. Ära taha midagi. Ära kuula kedagi. Paremad ajad on järgmise nurga taga.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kõik peaks olema lihtne ja selge. Kuid miski on ikkagi arusaamatu. See on selge märk, et pead veel ootama ja laskma olukorral selgineda. Kasuta seda aega, et endas veelgi paremini selgusele jõuda. Leia enda ümber inimesed, kes sinu püüdlusi toetavad. Iga asja jaoks on oma aeg ja koht.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Lihtne on arvustada otsuseid, mis on langetatud sinust sõltumatult. Kui sa oleksid nende otsuste langetamise juures olnud, mõistaksid kõike suurepäraselt. Kuid sa ei olnud. Seega pole sul midagi öelda. Pole tähtis, mis on selle otsuse tagajärjed. Tähtis on, et tehtud on parim võimalik otsus – lähtuvalt tänasest olukorrast.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa oled rühkinud vastutuult ja jõudnud mäe tippu. Edasi peaks loogiliselt võttes minema kergemalt, sest nüüd alustad sa teekonda mäest alla. Seisa seal kõrgustes nii kaua kui tahad. Ühel hetkel tuleb sul jälle astuma hakata. Olgu avanevad vaatepildid sulle teejuhiks ja inspiratsiooniallikaks. Sa ei võtnud seda rasket teed ette ilmaaegu.