Palju õnne!
Marju Marynel Kuut (70) 12. Veebruar 1946 laulja
Anu Samarüütel Long (50) 14. Veebruar 1966 moekunstnik
Susan Lilleväli (36) 14. Veebruar 1980 laulja
Mart Meri (57) 15. Veebruar 1959 filoloog ja poliitik
Elmo Nüganen (54) 15. Veebruar 1962 näitleja
Marika Korolev (46) 16. Veebruar 1970 näitleja
Rednar Annus (46) 16. Veebruar 1970 näitleja
Anto Raukas (81) 17. Veebruar 1935 geoloog, akadeemik
Kelly Sildaru (14) 17. Veebruar 2002 vigursuusataja


Jäär 21. marts – 20. aprill
Ei ole olemas tavalist inimest. Ja kui oleks, siis sina see igatahes ei oleks! Ja see on miski, mille üle tasub uhkust tunda. Sa oled unikaalselt eriline. Sa ei võlu üksnes oma välimuse, vaid ka oma vaadetega. Sind tõmbavad samasugused inimesed. Sel nädalal on sul võimalus kohtuda paljude sarnaselt mõtlevate inimestega. Sellest võib sündida midagi erilist!

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Pessimistidele meeldib, kui neid nimetatakse realistideks. Kui nad arvavad, et miski on võimatu, tahavad nad, et neid peetaks mõistlikeks, mitte meeleheitel inimesteks. Spontaanset juhuslikku maagiat ei ole olemas, on vaid kaalutletud sammud. Sina ära nende huntidega sel nädalal jookse. Maagiat on sinu elus küllaga ja tuleb aina juurde.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Suhted peaksid andma meile kindlustunnet. Miks me seome end teiste inimestega, kui see ei taga meile turvalisust? Keegi ei taha tunda pinget ja umbusaldust. Sinu elus on praegu olukord, mis on kõike muud kui kindel. Hoia siis kinni sellest, mis on kindel – iseendast. Sa ju tead, et kui sa ei armasta ennast, ei saa sa kedagi armastada ja keegi ei saa ka sind armastada.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa oled jõudnud isiklikku pöörduepunkti. Asjad pole enam nii nagu nad olid. Sa ihkad muutust ja su teadvus otsib võimalusi seda kõige efektiivsemalt esile kutsuda. Sa oled juba teinud mõningaid edusamme. Neid edusamme teed sa ka sel nädalal, kuid nüüd on sul ka kindel siht silme ees. Ja see tuleb suure kiirusega aina lähemale.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Me kõik armastame mõistlikkuse piires riski. Adrenaliinilaksust on raske keelduda. Risk pole kunagi suurem kui armastuses. On piire, millest üle astudes enam tagasipöördumist ei ole. Kui oled armastuses riski võtnud, siis sel nädalal peaks sul selle üle hea meel olema. Sa pole veel sihile jõudnud, kuid šampanjapudeli avamiseks on sul põhjust küllaga.

Neitsi 24. august – 22. September
Kas sa oled parim? Tõesti? Parim, mis olla saab? Parem kui keegi teine? Ära ole nii tagasihoidlik! Ainult sina tead, mida need sõnad tähendavad. Keegi ei saa neid sinult võtta. Sa võid endale julgelt tunnistada, et on inimesi, kes peavad sind parimaks. Neil on põhjust seda arvata. Ja seda põhjust ei võta sa neilt ka sel nädalal ära.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Kas tammud kinnises ringis? Kas tunned, et oled jõudnud tagasi sinna, kust sa alustasid? Sellist järeldust on kerge teha, kui asjad hakkavad korduma. Kuid me maalime tihti pessimistlikumaid pilte kui tegelikkus võimaldab. Kõik käib elus ringiratast ning ikka ja jälle krkivad päevakorrale samad tunded. Sa ei tammu mingis ringis. Sa oled kõvasti edasi liikunud. Püüa seda näha.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Sa oled oma plaani usinasti täitnud. Mõned su lootused ja unistused on sind jõudnud juba ära väsitada, kuid sel nädalal saad sa uut inspiratsiooni. Sa hakkad nägema, miks see protsess kohati nii raske on. Sa taipad, et mõningaid asju teistmoodi tehes liigud edasi palju kiiremini. Sinu üldised väljavaated on head – igatahes paremad kui sa arvasid alles mõne nädala eest.

Ambur 22. November – 21. detsember
Sinu väljavaated on praegu julgustavad, eriti kõiges, mis puudutab suhteid ja südameasju. On olemas võimalus ravida vanu haavu ja siluda konflikte, mis on liiga kauaks samasse seisu seisma jäänud. Uusi sidemeid on kerge sõlmida, uusi sõpru leida ja olemasolevaid suhteid süvendada. Kuid kas selles on ka midagi maagilist? Oota ja vaata!

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Aeg-ajalt õnnestub meil sattuda keerulistesse situatsioonidesse. Ei, midagi sellist sinuga sel nädalal ei juhtu, see juhtus sinuga juba tükk aega tagasi. Probleem sai sinust peaaegu jagu. Pole vahet, kas selle augu kaevasid sa ise või tegi seda keegi teine, sisse sa igatahes kukkusid. Nüüd on sul redel, mille abil välja ronida. Mida sa veel ootad?

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei taha kuulda midagi vigadest, mida sa oled teinud. Sellistest asjadest ei räägita avalikes kohtades! Sa tahaksid diskreetsust ja kaastunnet. Kuid seda ei jaga sulle keegi. Ära hakka ennast haletsema. Taevased jõud on sinu eest väljas. Su tulevikuraamat on juba avatud, ja vähe sellest – see on ka ülimalt põnev lugemine. Milleks üldse mõelda mineviku vigadele?


Kalad 20. veebruar – 20. märts
Miks sa üldse oled selles olukorras? Kuidas sa sinna sattusid? Kas sul pole õigust paremale tulevikule? Need on küsimused, mis tormavad ringi su peas. Sa püüad leida parimat lahendust, kuid sa ei näe oma võimalusi selgelt. Selle nädala sündmused kergitavad olukorralt uduloori. Päikesekiired, mis sellest läbi tungivad, valgustavad sulle ainuvõimalikku teed.