Palju õnne!
Anu Välba (42) 14. mai 1974 teleajakirjanik
Andrus Vaarik (58) 14. mai 1958 näitleja
Nõid Nastja (34) 16. mai 1982 nõid
Ott Lepland (29) 17. mai 1987 laulja
Pääru Oja (27) 16. mai 1989 näitleja
Martin Reim (45) 14. Mai 1971 jalgpallur
Evelin Samuel (41) 13. Mai 1975 laulja
Triin Koch (41) 13. Mai 1975 dirigent
Priit Pihlap (58) 14. Mai 1958 muusik
Priit Ilver (40) 14. Mai 1976 korvpallur
Pille Lukin (43) 15. Mai 1973 näitleja
Indrek Treufeldt (47) 16. Mai 1969 teleajakirjanik
Eha Urbsalu (45) 16. Mai 1971 modell
Taavi Rähn (35) 16. Mai 1981 jalgpallur
Indrek Stahl (62) 17. Mai 1954 ettevõtja
Peeter Vähi (61) 18. Mai 1955 helilooja
Jaan Talts (72) 19. Mai 1944 tõstja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Keegi armastab ja toetab sind. Kas ainult üks inimene? Kindlasti on neid palju. Kuid ühel inimesel on sulle eriline mõju. Ta mõjub sulle nagu täiskuu, mis kunagi ei kahane. Nüüd mõjutab ta su plaane. Sa pead loobuma territooriumist, mida sa oleksid valmis kaitsma. Niipea, kui seda teed, avanevad su ees uued uksed.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui kaua kestab armastus? Igavesti, või päeva? Või lõpeb ta kusagil vahepeal? Me oleme truud üksnes senikaua kui midagi paremat silmapiirile ilmub. Selline on inimese olemus. Su hinge kriibib üks küsimus. Sa ei pea sellele vastust otsima. See tuleb su juurde siis, kui sa oled täielikus vaikuses, ja su teadvus on peatunud praegusesse hetke.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Miks inimesed meid armastavad? Kas see on järjekordne sotsiaalne kohustus? Kas nad arvavad, et kui nad ei suuda esile manada teatud emotsioone, juhtub midagi hirmsat? Muidugi mitte. Nad tunnevad, mida tunnevad, sest sa tekitad neis neid tundeid. Kui su elus on mõni lahendamata konflikt, kasuta oma leevendavat mõjujõudu.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kas pead midagi endas muutma, et kellegi vajadusi rahuldada? Me arvame alati, et inimesed eelistavad meid näha teistsugustena. Nende kriitika ja märkused tabavad meid alati valusalt. Kuid inimesed ei näe sind kunagi sinuna, nad peegeldavad sinult iseennast. Seega sa ei pea midagi muutma. Sa võid jääda iseendaks. Nad kõik peavad sellega leppima.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ei ole sinust külgetõmbavamat, karismaatilisemat, võrgutavamat inimest. Kõik annavad kuidagimoodi sinu võludele järele. Sa oled jõud, millega on parem mitte mängida. Sa tead oma võimu. Millegipärast ei ole sa seda viimasel ajal enam kasutanud. Võibolla just sellepärast pole asjad läinud nii nagu vaja? Nüüd haarad uuesti ohjad, ja imed hakkavad juhtuma.

Neitsi 24. august – 22. september
Suhtes peab olema midagi valesti, kui sa tabad end pidevalt küsimuselt, kas peaksid midagi muutma. Kas saad vastu sama palju kui annad? Kas õnnelikku tasakaalu on üldse olemas? Kas sa peaksid üldse nii palju mõtlema? Proovi olla natuke aega nii, et sa ei esita ühtegi küsimust. Ja vaata, mis selle aja jooksul muutub.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kes ütles, et elu peab olema kerge? Me kõik oleme südames lootusetud romantikud ja parandamatud idealistid. Kuid elu pole kunagi ideaalne. Me unistame õnnelikest lõppudest ja arvame, et muinasjutud on päriselt olemas, kuid see ei ole nii. Sinu elu ei ole ideaalne, kuid sulle pole kellelgi midagi ette heita. Sellest peaks mõneks ajaks täiesti piisama.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas arvad, et tunned üht teatud inimest? Me kõik kujutame endale ette asju, mida pole olemas. Me projitseerime inimestele omadusi, mida me tahame neis näha. Meie nägemused ei vasta kunagi sajaprotsendiliselt tõelisusele. Sinu praegune visioon on nii tugev, et selle sidemeid reaalsusega ei ole võimalik katkestada. Sa oled tõele lähemal kui sa arvad.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kuidas on võimalik, et sul on aega horoskoopi lugeda? Kas sa ei karda, et nii võib sul midagi tegemata jääda? Kas ei ole see mitte kergemeelne ajaviide? Äkki peaksid rakendama suuremat enesedistsipliini? Selliseid küsimusi tekib sul sel nädalal palju. See aga ei tähenda, et sa ei võiks endale kerglast meelelahutust lubada täpselt siis, kui sa seda vajad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Asjad ei ole täpselt nii nagu sa tahaksid, et nad oleks. Selle peale võiks virisema hakata, kuid see oled ju sina. Sul on alati mõni lahendus varuks. Sul on kannatlikkust ja pühendumust. Seega ära lase segastel protsessidel end segada. Jää rahulikuks ja hoia pilk kindlalt eesmärgil. Parimad asjad juhtuvad siis, kui sa seda kõige vähem ootad.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mis vahet on unistusel ja reaalsusel? Ilmselt ootused. Kui teame, et unistus ei saa reaalsuseks, lubame fantaasial lennata. Reaalsus, nagu me hästi teame, toob enamasti kainust ja mõnikord isegi masendust. Ära kiusa end mõtetega, et oled vastu võtnud liiga suure väljakutse. Sa tead, mida teed, ja sa võid kindel olla, et ükskord jõuad sa ikka sihile.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa ei näe maailma sellisena nagu teised. Sa esitad küsimusi. Sa mõtled. Sa oled tähelepanelik. Sa leiad vigu. Ja need ei anna sulle asu. Kui aga leiad midagi, mis sulle meeldib, ei ole sa kiitusega kitsi. Sellepärast usaldatakse sind rohkem kui teisi. Sa ei karda öelda, mida mõtled. Sel nädalal pole sul vaja kedagi kiita. Kiidetakse hoopis sind.