SÜNNIPÄEVAD:

Erkki-Sven Tüür (56) 16. oktoober 1959 helilooja
Mikk Saar (35) 17. oktoober 1980 laulja
Rein Veidemann (69) 17. oktoober 1946 kirjandusteadlane ja poliitik
Voldemar Kolga (68) 18. oktoober 1947 psühholoog
Paap Kõlar (61) 18. oktoober 1954 muusik ja ettevõtja
Kustas Kikerpuu (78) 19. oktoober 1937 helilooja j dirigent
Aivar Pohlak (53) 19. oktoober 1962 jalgpallitegelane
Merle Jääger (50) 19. oktoober 1965 näitleja
Marek Sadam (37) 20. oktoober 1978 muusik
Katrin Šmigun (36) 21. oktoober 1979 suusataja
Kaarin Raid (73) 22. oktoober 1942 lavastaja ja näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kas kõik inimesed on sinust paremad? Õnnelikumad? Ilusamad? Targemad? Ära mitte loodagi. Sama kehtib ka sinu kohta. Sa pole targem, parem, õnnelikum kui keegi teine. Miks on sul üldse vaja ennast kellegagi võrrelda? Õnnelik, tark ja ilus oled sa sellegipoolest. Sul on kõike täpselt nii palju kui vaja.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mida sa oskad? Ja kui hästi sa seda oskad? Paremini kui sa arvad. Taevas on su piir. Või siis veidi vähem. Kui annad endast parima kasutades ressursse, mis on su käsutuses, võid saavutada märkimisväärselt palju. Takistused, mida endale ette kujutad, on kõrvaldatavad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Ära mõtle ainult sellele, mis sind häirib. Mõtle ka sellele, mis on hästi. Kõik on kinni suhtumises. Probleeme pole, kui sa neid ignoreerid. Kui nad pead tõstavad, pead lihtsalt paremini neid eemale manama. Usu sel nädalal endasse ja oma võimesse raskuste kiuste toime tulla. Õige suhtumine on pool võitu.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Armastus on kõik, mis me vajame. Nii ütleb laulusõna. Kuid me vajame muudki peale armastuse. Ilma armastuseta poleks kõigel muul õiget maitset. Armastusel on sinu praeguse probleemi lahendamisel mängida tähtis roll. Ilma selleta ei saaks sa sellega hakkama. Usu armastusse, ja kõik laabub. Juba lähipäevil.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa pole keha, millel on hing. Sa oled hing, mis ajutiselt kehasse elama sündinud. Kui tahad end selles kehas koduselt tunda, pead teda austama. Ära hävita end stressi, ületöötamise, ülesöömise ja ülejoomisega. Võta aeg maha. Anna kehale seda, mida ta kõige rohkem vajab – puhkust ja toitu.

Neitsi 24. august – 22. september
Kes võiks olla see, kes sind aidata saab, peale sinu enda muidugi? Kellele sa selle rolli usaldaksid? Usalda selles küsimuses oma südant. Ja kui ta vastust ei tea, usalda neid, kes sind tunnevad. Sa vajad fakte, mis on saadud kogemuste abil, ja mis on seotud tunnetega, mis sulle sobivad.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas peaksid katsetama? Või minema kindla peale? Eksperimendid on alati riskantsed. Pole midagi kindlamat kui korduvalt järeleproovitud retsept. Nüüd tuleb teha valik. Miks sa kardad oma mugavustsoonist lahkuda? Sa väärid parimat, ja seda saad sa ainult riskides. Ole julgem.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kunagi lõpevad kõik sõjad. Kunagi saabub planeedile Maa harmoonia. Konfliktid ja kaos pühitakse ajaloo prügikasti. Millal see päev küll saabuda võiks? Mitte niipea. Inimkond on alles lapsekingades ja vajab oma ellu draamat. Sinu elus on seda liiga palju olnud. Sina oled nüüd rahuks valmis, ja seda sa ka saad.

Ambur 22. november – 21. detsember
Keda sa saad usaldada? Paljusid inimesi. Sul on alati keegi, kes on valmis sinu pärast kõik jätma. Kas sa oled sellest üldse teadlik? Kui end sel nädalal üksildasena tunned, vaata üle oma telefoniraamat. On inimesi, kellega sa pole ammu rääkinud, kuigi peaksid. See on vanade suhete taaselustamise aeg.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Miks ei võiks elu olla kerge? Võiks, ja vahel ongi. Kuid vähesed meist suudavad seda hinnata. Kui elu on kerge, siis on ta ka igav. Elu tuleb vürtsitada raskustega! Sinu elus on neid viimasel ajal natuke liiga palju olnud. Sul poleks midagi kerguse ja igavuse vastu. See nädal toob seda, mida sa kõige enam vajad – puhkust ja rahu.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mõnikord võivad inimesed olla naeruväärselt väiklased. Mõnikord võid sa ise olla naeruväärselt väiklane. Praegu tuleb sul silmitsi seista madalate emotsioonidega, mis ei lähtu sinust. Kuidas sellega toime tulla? Väga lihtsalt. Ignoreeri neid. Lenda neist kõrgelt üle! Peaasi, et sa ei langeks samale tasemele.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Loeb vaid see, mis juhtub täna. Pole eilset, pole homset. Eile poleks sa toiminud nii nagu täna. Homme teeksid sa hoopis midagi muud. Midagi teha saad sa aga ainult täna. Mõtle, mida sa vajad nüüd ja praegu. Tegutse vastavalt. Ära kahtle endas. Otsus, mille langetad, on parim, mis sa antud hetkel teha saad.