SÜNNIPÄEVAD:

Gerd Kiili (37) 18. september 1978 korvpallur
Indrek Toome (72) 19. september 1943 poliitik ja ärimees
Onu Bella (Igor Maasik, 54) 19. september 1961 laulja ja muusik
Jaanus Raidal (52) 19. september 1963 poliitik ja omavalitsustegelane
Tiia-Ingrid Kriisa (74) 21. september 1941 näitleja
Mart Siimann (69) 21. september 1946 poliitik
Siiri Sisask (47) 21. september 1968 laulja
Raimo Pass (54) 22. september 1961 näitleja
Egon Nuter (60) 23. september 1955 näitleja
Ülle Kauksi (53) 23. september 1962 luuletaja
Voldemar Kuslap (78) 24. september 1937 laulja
Marko Pomerants (51) 24. september 1964 riigiametnik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Ära pea midagi iseenesestmõistetavaks. Niipea, kui me seda teeme, annab kosmiline jõud meile valusa kõrvakiilu. Me lihtsalt peame õppima hindama seda, mis meil on, sest järgmisel hetkel ei pruugi meil seda enam olla. Tänulikkus on puhas rõõm. Lase enda omal sel nädalal särada.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mis meist saaks, kui me ei oskaks unistada? Kes lohutaks meid? Mis päästaks meid? Tunneteta elu rööviks meilt peagi elutahte. Kuid kõik kukkumised ei verista meie põlvi, ja faktidele silma vaatamine ei põhjusta alati kurbust. Mõnikord on tegelikkus parem kui fantaasia. Nagu näiteks praegu.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Meid kõiki kimbutavad aeg-ajalt halvad ended. Huvitav, et meil kunagi häid eelaimdusi ei ole. Õnneks on meil olemas ka mõistus, ja see juba oskab eelaimdustele vastu vaielda. Sa tunned praegu, et midagi on meie maailmas muutumas. Sa ei suuda sellele sõrm peale panna. Sel nädalal saavad asjad palju selgemaks.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sulle pakutakse midagi ahvatlevat. See võiks su elu palju muuta. Sa sirutad käe... kuid su südame hääl käsib sul peatuda. Kas paned käe uuesti selja taha? Või võtad, mida pakutakse, mõtlematult vastu. Selle nädala pakkumistes peituvad ohud. Et neist läbi näha, pead oma emotsioone ja ambitsioone paremini talitsema.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Miski häirib sind. Midagi on valesti. Miski pole nii nagu olema peaks. Ära tee veel mingeid järeldusi. Ära püüa sellest aru saada enne, kui tead kõiki fakte. Sa ei saa kõige eest vastutada. Sa ei peagi. Jää äraootavale seisukohale, kuni kõik kaardid on avanenud. Alles siis saad objektiivse otsuse langetada.

Neitsi 24. august – 22. september
Parimad asjad siin elus on alati lihtsad. Nad muutuvad keeruliseks alles siis, kui hakkad uurima, kuidas nad toimivad. Sa oled oma olukorda vaaginud iga nurga alt ja arvad, et tead kõike. Sel nädalal saad midagi uut teada. Nüüd näed, et see on vaid hea, et sa pole veel midagi kindlat ära otsustanud.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Me kõik kipume siin elus olema kohtumõistjad. Kuid ise sellesse kohtupinki istuda ei taha. Enne kui järgmised kriitikanooled lendu lased, püüa astuda oma märklaua kingadesse. Sa arvad, et oled kõik läbi mõelnud. Kuid detailid on sul alles läbi töötamata. Vaata ette, et sa sel nädalal mõne noolega pihta ei saa.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas kohe praegu või mitte kunagi! Või äkki hoopis millalgi kauges tulevikus? Me elame siin ja praegu. Eilne ja homne eksisteeerivad ainult meie kujutlustes. Minevikku tagasi ei saa. Tulevikus ei saa midagi välistada, sest kõik on võimalik. Tee seda, millest sul pääsu pole, siin ja praegu.

Ambur 22. november – 21. detsember
Meid on selles maailmas nii palju. Me oleme kõikjal. Me oleme nii sarnased ja samas nii erinevad. Ja ometi oleme me ühendatud. Meie kollektiivne teadvus teab asju, mida me eraldiseisvate osakestena mõeldagi ei oska. Püüa sel nädalal mõista oma rolli kõiksuses. See teeb otsuste langetamise lihtsamaks.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Jagatud mure on pool muret. Kui teame, et me pole üksi, kui on olemas keegi, kes mõistab meie muret ja südamevalu, hakkab meil kergem. Kas jagatud rõõm on samamoodi pool rõõmu? Ei. Jagatud rõõm on kahekordne rõõm. Sinu elus on keegi, kes on valmis jagama nii su muresid kui ka rõõme. Hinda teda rohkem.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei saa seda teha, sest sa pead tegema midagi muud. Kas tuleb tuttav ette. Vabandused, mida me välja mõtleme, et midagi vältida või midagi tegemata jätta, muutuvad elu jooksul aina fantaasiaküllasemaks. Praegu on su elus midagi, mida sa pead tegema, kuigi sul pole selle jaoks aega. Jäta kõik muu ja tee see ära. Sul hakkab kergem.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Isegi kui me väidame, et tahame vaid rahulikult elada, ei saa me sinna midagi parata, kui otsime aina uusi ja uusi väljakutseid. Me ei oska rahulikult elada isegi siis, kui meie elu on täiuslikult rahulik! Sina ületa sel nädalal vaid neid piire, mida sa tahad ületada. Siis võid kindel olla, et sa ei pea pettuma.