Palju õnne!
Allar Jõks (51) 18. Märts 1965 vandeadvokaat
Tiit Härm (70) 19. Märts 1946 balletitantsija ja ballettmeister
Peep Lassmann (68) 19. Märts 1948 pianist, muusika- ja teatriakadeemia rektor
Hans H. Luik (55) 20. märts 1961 meediaärimees
Harry Kõrvits (63) 21. märts 1953 muusik, näitleja
Helene Vannari (68), 20. märts 1948, näitleja
Kati Murutar (49) 21, märts 1967 kirjanik, ajakirjanik
Lauri Vahtre (56) 22. Märts 1960 ajaloolane ja poliitik
Märt Treier (41) 22. Märts 1975 raadioajakirjanik
Eneken Priks (69) 23. Märts 1947 näitleja
Kalju Kivi (65) 23. Märts 1951 filmikunstnik
Mart Kadastik (61) 24. märts 1955 ajakirjanik, meediategelane, tippjuht
Jaan Tätte (52) 24. märts 1964 näitleja, muusik, rändur
Imbi-Camille Rätsep (46) 24. Märts 1970 muusik
Erik Dorbek (34) 24. Märts 1982 korvpallur


Jäär 21. märts – 20. aprill
Mida peaksid tegema olukorras, kui sind provotseeritakse? Inimestega on kerge läbi saada, kui nad kohtlevad meid lugupidavalt. Aga kui nad seda ei tee? Kas peaksime nende elu samuti põrguks tegema? Muidugi mitte. Ära vii lolli olukorda tasakaalust välja tühipalja kättemaksuhimu pärast. Sinu süda pole ainus, mis võidab, kui leiad endas jõu andestada.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas me üldse peame inimestele meele järele olema? Mida on nad valmis meile selle eest vastu andma? Kui sa kellestki hoolid, oled valmis tema nimel ohvreid tooma. Kuid igal asjal on piir. Anna endast sel nädalal täpselt nii palju kui oled valmis andma. See, mis sa vastu saad, ei pruugi olla piisav, kuid sellest piisab, et jätkata elamist ja armastamist.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mida me vajame, et tunda end väärilistena? Seda, et meid märgatakse? Seda, et meid vajatakse? Kas meile piisab sellest, et me ise endaga rahul oleme? Inimesed mõjuvad täiuslikuna siis, kui nad end oma nahas hästi tunnevad. Mida paremini sa ennast tunned, seda rohkem sind vajatakse ja hinnatakse. Leia endas see õnn ja rahu, ja kõik muu tuleb iseenesest.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ole sel nädalal teadlik pingetest. Ole valmis vastu võtma väljakutse, mis puudutab sinu emotsionaalset või tööalast rahulolu. Mida vähem sa ütled, mida vähem sa sündmustele reageerid, seda rahulikumalt olukord laheneb. Kuid teadlik pead sa sellegipoolest olema. Väike arusaamatus laheneb kiirelt, kui sa ei tee sellest suurt tüli.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mõned inimesed muudkui võtavad. Ükskõik kui palju sa neile annad ja jagad, nad tahavad alati lisa. Miks nad arvavad, et neil on õigus muudkui nõuda, ilma midagi vastu andmata? See ei ole sinu probleem. Sinu probleem on teada, kuhu tõmmata piir. Heida kõrvale süü- ja kohusetunne ning anna täpselt nii palju kui sa õigeks pead. Ja ära kahtle endas sekunditki.

Neitsi 24. august – 22. september
Me kõik tahame, et meil oleks keegi. Me tahame armastada ja olla armastatud. See vajadus võib vabalt olla üle hinnatud. Meid on programmeeritud sõltuma teistest inimestest. Mõnikord ei vaja me muud, kui olla vähem sõltuvad omaenda vajadustest. Heida kõrvale tähtsusetud püüdlused, ja sa leiad vabaduse, mida alati ihanud oled.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Me kõik tahame elada rahus ja harmoonias, kuid meil pole tihti õrna aimugi, kuidas ja mis hinnaga seda rahu ja harmooniat saavutada. Me ei ütle ega tee meelega asju, mis meid omavahel tülli ajavad. Ometi on meil kõigil ihad ja unistused. Sina tead, mida teha, et võtmesuhted su elus oleksid paremad. Püüa seda siis teha, sest teadmisest üksi ei piisa.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Me teame, kuidas asjad peaksid olema. Kujutlusvõime on meile tähtis. Isegi kui kahtlustame, et meie unistused ei täitu iial, ei ole me valmis neist loobuma. Kuid fantaasiate külge klammerdumisel on hind. Sinu reaalsus ei vasta ootustele, kuid olukord ei ole lootusetu. Küsimus on selles, mis hinda sa oled valmis maksma, et jõuda ideaalile lähemale.

Ambur 22. november – 21. detsember
Me kõik elame reeglite järgi, mida me parema meelega muudaksime, kui selleks võimalus avaneks. Me hoiame silmad lahti olukordadeks, mis seda võimaldavad. Kuid faktid jäävad faktideks. Just praegu ei saa sa midagi muuta. Näe seda kui kompromissi, mitte ohvrit, ja maailm pakub sulle kõrvalteid, mida mööda edasi liikuda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sulle näib, et sa ei ole viimasel ajal midagi õigesti teinud. Ükskõik, kuhu sa ka ei vaataks, näed sa asju, mida oleks tulnud teistmoodi teha. See, mis on juhtunud, ei ole tegelikult sinu süü. Ega ka kellegi teise süü mitte! Sa oled andnud oma parima, ja selle tegevuse viljad hakkavad alles nüüd sündima. Nagu näed, pole olukord kaugeltki nii hull kui sa kartsid.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mõni inimene on erilisem kui teine. Me kõik oleme omamoodi, me kõik oleme erandlikud. Sinu erakordsust on märgatud ja seda hinnatakse kõrgelt. Kui sa ei näe põhjust endaga rahul olla, on see tõenäoliselt vähem seotud sellega, kes sa oled, ja rohkem seotud sellega, mis sa teha saad. Ja see, mis sa teha saad, muutub iga päev. Positiivne muutus võib olla järgmise nurga taga.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mõnikord me peame jätkama edasiliikumist ka siis, kui hääl meie sisemuses soovitab meil peatuda. Meie elu suurimad saavutused sünnivad tihti just järjekindluse tagajärjel. Kurb oleks, kui hiljem selguks, et katkestasid ralli hetk enne finišini jõudmist. Kuula sel nädalal oma mõistust rohkem kui südant. Ta räägib sulle tõtt.

Jaga
Kommentaarid