SÜNNIPÄEVAD:

Tiit Sukk (41) 21. november 1974 näitleja
Katariina Ratsepp (29) 26. november 1986 näitleja
Andres Dvinjaninov (52) 20. november 1963 näitleja
Raivo Tafenau (52) 20. November 1963 muusik
Taavi Veskimägi (41) 20. November 1974 ekspoliitik
Piret Simson (41) 21. november 1974 näitleja, saatejuht
Triin Sommer (Trinity, 31) 21. November 1984 laulja
Üllar Saaremäe (46) 23. november 1969 näitleja ja lavastaja
Kristian Taska (42) 23. November 1973 meediategelane
Hando Runnel (77) 24. november 1938 luuletaja ja esseist
Madis Milling (45) 24. November 1970 näitleja
Mari Savitski (34) 26. November 1981 baleriin

Jäär 21. märts – 20. aprill
Me ei tulnud sellele planeedile õlut jooma ja nääklema. Meie eesmärk pole siin ka internetis tuulata ja ajalehti lugeda. Me tulime siia, et nautida eksistentsi imet ja imetleda maailma ilu. Me tulime kogema õnne, maagiat, inspiratsiooni ja armastust. Ja näitama üles tänulikkust. Kahju, et see meil nii tihti meelest ära läheb. Sinule tuletatakse nüüd meelde, miks sa siin oled. See on ainult hea.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Halvad ended ei pane viimasel ajal enam kellelgi silma pilkuma. Me justkui arvaksime, et oleme need sõjad ja kannatused ära teeninud. Positiivsed sõnumid seevastu panevad kulmu kergitama. Me ei usu, et see, mida lubatakse, on võimalik. Sellegipoolest on su väljavaated nüüd erakordselt head. Usu sellesse natukenegi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Aju on lihas nagu iga teine. Ta vajab trenni, et töötada. Keegi pole sündinud lollimaks või targemaks kui teine. Paljud inimesed lihtsalt ei kasuta oma intellekti seal, kus seda kõige rohkem on vaja. Kui sa tahad, et su elu paremaks muutuks, tõesta, et oled piisavalt tark, et teha midagi konstruktiivset. Midagi, mis poleks kasulik ainult sulle endale.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Enamasti suudame me lahendada ühe probleemi korraga. Kui probleeme on liiga palju, tekib meil ärevus, ja me muutume nende lahendamisel ebatõhusaks. Sinust jääb aeg-ajalt mulje, et sa naudid probleeme, mis sünnitavad uusi probleeme. Püüa sel nädalal oma varjust üle hüpata ja hakata neid lahendama – ükshaaval.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mõnikord ei oska keegi ka planeetide seisu järgi ennustada, mis juhtuma hakkab. Mõnikord ei sõltugi sellest miski. Enamasti on kõik sinus kinni. Nii nagu sa otsustad, nii ka läheb. Praegu on sul tunne, et su elus polegi midagi positiivset. Sel nädalal juhtub miski, mis tõestab, et on. Kasuta seda hüppelauana, et liikuda paremate aegade poole. Need on tulemas.

Neitsi 24. august – 22. september
Kosmiline kliima ja tujud, mida see tekitab, on puhtalt tõlgendamise küsimus. Sulle võidakse ennustada vett ja vilet, aga kui sa soovid seda positiivses valguses näha, siis nii on, ja mitte keegi seda muuta ei saa. See tähendab, et sul on rohkem võimu kui sa arvad. Nii oma elu kui ka maailmas toimuva üle. Kasuta seda võimu konstruktiivselt.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa peaksid oma vääramatu kohusetundega ettevaatlikumalt ümber käima. Sa rakendad seda tihti plaanides ja projektides, mis ei too sulle peaaegu mingit kasu. Püüa sel nädalal vahet teha sellel, mida sa tegema pead ja sellel, mida arvad, et pead tegema. See aitab sul jõuda selleni, mis on tegelikult tähtis.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Me ei tohiks füüsilisel maailmal end nii palju mõjutada lasta. Isegi kui pimedus meid endasse neelab, on meil ikkagi võime näha valgust – ja lasta oma sisemisel valgusel paista sinna, kuhu ükski päikesekiir ei ulatu. Väliselt on sinu maailm ideaalsest kaugel, kuid su süda on täis lootust, armastust ja usaldust. Sellest valgusest peaks piisama, et sind pimedusest välja juhatada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Maailm on täis inimesi, kes pole üksteisega nõus. Kuid nad pole ka üksteise vastu! Alati on võimalus leida ühine keel, ükskõik, kui meeleheitlikuna olukord ka ei tunduks. Sa näed praegu maailma teistsugusena kui see on. Meedia on maalinud sulle pildi lõpututest kriisidest. Valgus, mida sa tunneli lõpus näed, ei ole illusioon. Tunnel on illusioon.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui sa ei tea, kuhu selle nädala sündmused välja jõuavad, mõtle uuesti järele. Või õigemini ära mõtle, sest mõtlemine viib ainult ülemõtlemiseni. Sa tegeled protsessidega, mille tulemusi on võimatu ennustada. See tähendab, et pead silmitsi seisma ootamatustega, kuid see ei tähenda, et lõpptulemus on ootamatu.
Usu oma võimesse asju kontrolli all hoida.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me ärkame mõnikord sügavast unest kindla teadmisega. Nagu oleks keegi meile unes midagi rääkinud. Ärkvel olles ei tule need tõed sama kergesti meie juurde. Sinu praegused unenäod on tähenduslikud. Püüa neist meelde jätta ja kõrva taha panna nii palju kui saad. Sinu kõrgem mina juhib sind sinna, kuhu sa jõudma pead. Usalda teda, ta on sinust targem.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Tihti, kui sündmused liiga kiiresti arenema hakkavad, püüame me neid kümne küünega kontrolli all hoida, kartes, et kui ohjad käest anname, juhtub midagi pöördumatut. Kuid ka need sündmused, mis liiga kiiresti arenevad, on meile määratud. Sa ei pea praegu üleliia muretsema, pead vaid leppima, et see, mis toimub, on sulle parim.