Palju õnne!
Eda-Ines Etti (35) 26. mai 1981 laulja
Külli Teetamm (40) 22. mai 1976 näitleja
Evelin Võigemast (36) 22. mai 1980 näitleja
Tamber Tuisk (40) 23. mai 1976 näitleja
Ilmar Raag (48) 21. Mai 1968 riigiametnik, filmirežissöör

Marta Laan (31) 20. Mai 1985 näitleja
Katrin Pärn (39) 20. Mai 1977 näitleja
Harriet Toompere (41) 22. Mai 1975 näitleja
Tiina Jantson (56) 23. Mai 1960 modellinduse edendaja
Liina Tennossaar (51) 23. Mai 1965 näitleja
Nancy Himma (51) 23. Mai 1965 laulja
Artur Raidmets (55) 24. Mai 1961 muusik
Hans Miilberg (71) 25. Mai 1945 operetilaulja, laulja
Malle Pärn (71) 25. Mai 1945 näitleja
Eha Komissarov (69) 25. Mai 1947 kunstiteadlane
Triin Olev (Stellah, 41) 25. Mai 1971 löaulja
Tuuli Roosma (41) 26. Mai 1975 telesaatejuht


Jäär 21. märts – 20. aprill
Õnnega ei mängita. Millegipärast meeldib sulle praegu vaadata, kui kaugele sa tohid minna. Sa ei karda proovida midagi uut ja midagi teistsugust. Sind vaadatakse imestuse ja imetlusega. Sa ise näid täpselt teadvat, kust jookseb hoolika spekulatsiooni ja hulljulge riski piir. Sa võid ennast usaldada. Suur samm, mida astuma pead, saab astutud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sinu maailmas tegutseks justkui mingi võlur. Keegi püüab kõigest väest jätta muljet, et kõik on korras ühes teatud eluvaldkonnas, milles sa tunnetad tugevat tormi tõusmas. Sa ei usu rahustavaid hääli. Sa valmistud. Sa mõistad, et ükskõik kui suuri muutusi see torm ka ei põhjusta, toob see endaga kaasa ka põhjuseid tähistamiseks. Sa ei eksi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sul on tunne, et „tähtis tund“ on saabumas. Kuid hoia end veel veidi tagasi. Enne kui vaatame, mis „tähtis tund“ see on, püüame selgust saada, kas sa üldse vajadki päästmist. Mis on õigesti? Mis on valesti? Mis on nii raske ja keeruline, et sa ei leia sellest väljapääsu? Mitte miski. Kui tund on saabunud, tead sa täpselt, mida teha.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Planeedid tantsivad taevas. Nad justkui räägiksid sinust. Neil on öelda vaid häid sõnu. Selgub, et sul on andeid, mida sa veel täiel määral ei kasuta. Sa oled neist teadlik, kuid sa ei teadvusta neid igapäevaselt. See on ainus, mis peab muutuma. Ja niipea, kui see muutub, sünnivad muutused kõigis sinu tähtsamates eluvaldkondades.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kõik läheb mööda, öeldakse. Kuid mõned asjad lähevad raskemini mööda kui teised. Ja segased ajad ei tee enam viimasel ajal vahepeatusi. Samas tuleb ette üllatavaid olukordi. Mida nende kohta öeldakse. Oota üllatusi! Seda, mis sorti üllatused sind nüüd ootavad, ei saa keegi ennustada. Kindel võid olla, et üllatusi on tulemas, ja mitte vähe.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõnikord me hoiame vanast liiga kõvasti kinni. Mõnikord me peaksime lahti laskma, või me jäämegi köie otsa lohisema. Mõnikord me peame köie läbi lõikama. Me peaksime vähem muretsema, vähem mõtlema ja vähem stressama. Sul on praegu küsimusi, millele on raske vastuseid leida. Igal asjal oma aeg. Usalda seda.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Mõnikord püüame me meele järele olla jumalatele, kelle jaoks me oleme reeglid ja seadused ise välja mõelnud. Me anname oma parima, et piiridest mitte üle astuda. Kuid need piirid on meie endi loodud, ja nad on mõeldudki üle astumiseks. Mis mõjutab praegu sinu otsuseid? Kui seda tead, siis tead ka, mis on valesti ja mida edasi teha.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui sinust saab kunagi filmirežissöör ja sa otsustad teha õudusfilmi, siis ära hakka raha kulutama mingi koletise loomisele. Ainus, mida vajad, on väike vihje, et ta on olemas. Mida vähem detaile sa paljastad, seda suurem on vaataja ootusärevus. Sa kardad praegu midagi, mida sa päris hästi ei näe. Niipea, kui pilt selgineb, on selge, et sa saad sellega hakkama.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas sa elad läbi mingit deja-vu’d? Sa näed midagi, mida oled varemgi näinud ja elad läbi midagi, mida oled juba kogenud. Kuid midagi on muutunud. Miski on hoopis teistmoodi. Sa ei suuda seda veel defineerida. See on protsess, mille pead läbi tegema enne, kui saad midagi põhjapanevat otsustada. Senikaua julge endale tunnistada, mida sa tahad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Maailm vaadaku ette. Sul ei ole naljatuju. Sul on eesmärgid, milleni jõuda, ambitsioonid, mida saavutada ja mõtted, mida tõestada. Kui edukas sa oled? Äärmiselt edukas. Asjad ei lähe ka praegu päris täpselt nii nagu sa tahad, aga see on protsess ja sa oled juba poolel teel. Ainus, millest hoiduma pead, on intensiivsed emotsioonid. Praegu läheb vaja külma pead.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kujuteldavates maailmades on kõik selge. Head mehed kannavad valget, halvad musta. Päris maailmas on kõik segi nagu pudru ja kapsad. Mustad ja valged on ühtaegu halvad ja head. Kõik sõltub perspektiivist. Maailmas on väga raske vahet teha, mis on õige ja mis vale. Sina pead oma praegust probleemi sügavamalt vaatlema. Tõde on pealispinna alla peitunud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui võtad riski, premeeritakse sind. Kuid see ei ole sirgjooneline protsess. Ühel elualal pead sa täitma kellegi teise soove. Teisel elualal oled enda peremees. Mida rohkem sa rabeled, et ennast vabastada, seda rohkem end sisse mässid. Seisa paigal. Ole rahulik. Oota, kuni keegi teine astub selle riskantse sammu. Siis on preemia sinu!