Sünnipäevad:

Katrin Karisma (68) 21. august 1947 näitleja ja laulja
Harri Kingo (60) 23. august 1955 teleajakirjanik
Margus Tammearu (44) 24. august 1971 kergejõustiklane
Kirill Teiter (63) 25. august 1952 ajakirjanik
Priit Pärn (69) 26. august 1946 graafik ja animalavastaja
Maimu Berg (70) 27. august 1945 prosaist ja kriitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Varjatud ohud varitsevad meid kõikjal. Kui asjad samas vaimus jätkuvad, peame me hakkama koolitusi läbima, et teed ületada. Mis on saanud talupojamõistusest? Sinu oma on ju ikka alles, eks? Ja sul on ka kujutlusvõime! Kui suudad need kaks koostööd tegema panna, võib sel nädalal häid asju juhtuda.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Meid piiravad seadused ja reeglid. Sul pole nii palju tegutsemisvabadust kui sa tahaksid. Kas see on üldse halb? Kõigel siin elus on oma põhjus ja eesmärk. Sulle võivad reeglid ju mõttetud tunduda, kuid keegi võib end nende puudumisest ohustatuna tunda. Sina tee ikka, mida tahad. Peaasi, et sa iseendaga konflikti ei satuks.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mõni armastab kuuma ja päikeselist ilma. Mõni tunneb end hästi niiskes ja sombuses õhus. Mõni ei saa elada lumeta. Me oleks nagu erinevatelt planeetidelt pärit. Ometi oleme siin sellel planeedil omavahel seotud. Sellest, kui hästi sa endaga hakkama saad, sõltub paljude heaolu. Ole vastutustundlik.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kõik ei peagi olema lihtne. Suhted ei peagi olema läbinisti selged. Mõned asjad peavad jääma saladuseks. Mõned saab välja lugeda ridade vahelt. Sinu olukord nõuab põhjalikumat analüüsimist. Mida kiiremini pea liiva alt välja tõmbad, seda kiiremini saabub selgus.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui sa ei püüaks teha asju, mida sa ei oska, hakkaks sul varsti igav. Sa ei oska elada ilma väljakutseteta. Need on su elu mahl. Sa näed võimalust ennast proovile panna igas raskuses. Kuidas olukord praegu on? Praegune väljakutse pole üksnes erutav, vaid ka natuke lõbus. Su elus on olnud igavamaid nädalaid!

Neitsi 24. august – 22. september
Sa tahaksid kõndida sirgel ja sillutatud teel, kuid sa oled juba mitu korda varba ära löönud. Sinust jääb maha verine rada. Ometi jätkad sa seda teed, teadmata, kas jõuad üldse kohale. Kuhu sa jõuda tahad? Kuhu sa kiirustad, vaatamata jalge ette. Võta hoog maha ja lähtu oludest. Nii võid isegi kiiremini kohale jõuda.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Keda sa alt vead, kui sa antud lubadusest kinni pidada ei suuda? Miks sa üleüldse selle lubaduse andsid? Mis siis, kui oleksid selle andmata jätnud? Su elus on mingi usalduskriis, ja sa pead selle kiiresti lahendama. See hõlmab läbirääkimisi, ja sinupoolset ausust. Ütle, mida mõtled, ja tunnista oma vigu.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas elu sellel planeedil on jätkusuutlik? Keskkonnateadlased seda ei usu. Nende mure on arusaadav. Me peame paremini mõistma oma tegude tagajärgi. Kuidas on lood sinu enda elu jätkusuutlikkusega. Kas oled teel üles? Või hoopis alla? Sa jõuad, kuhu jõudma pead, ainult et ole säästlikum. See on sinu enda huvides.

Ambur 22. november – 21. detsember
Meie lapsepõlv on juba muuseumieksponaat. Seal on asju, mida me enam kunagi tagasi ei saa. Maailm meie ümber muutub nii kiiresti. Ta teeb seda otse meie silme all. Kuidas sellel karussellil ellu jääda? Hoides kinni sellest, mis jääb. Mis jääb? See, mis on alatu olemas olnud. Võid kindel olla, et see on olemas ka peale sind.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Anna mulle leplikkust, et aktsepteerida seda, mida ma muuta ei saa, julgust, et muuta seda, mida saan, ja tarkust, et neil vahet teha. See palve on populaarne kõigi seas, sõltumata religioonist. Sul on täielik õigus töötada sel nädalal välja oma palve. Peaasi, et suudaksid käituda vastavalt oma sõnadele.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me õpime juba lapsena ütlema tänan ja palun, kuid seda, mida me tohime ja mida ei tohi välja öelda, saame me teada vaid karmide elu õppetundide kaudu. Sul on midagi meelel. Ja keelel. Sa ei tea, kas peaksid rääkima või mitte. Mõtle, millised oleksid vaikimise tagajärjed. Kui suudad sellega elada, jäta ütlemata.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kas peaksid jätkama seda, mida sa juba teed? Oled nii pika maa läbi käinud, et praegu oleks peatumine ja kursimuutus suurim viga. Ometi on su nina ette maandunud võimalus, mida on patt ignoreerida. Ära küsi endalt, mida sa peaksid tegema. Küsi endalt, mida sa tahad teha.