Palju õnne!

Mart Laar (56) 22. aprill 1960 ajaloolane, poliitik
Jüri Vlassov (68) 23. aprill 1948 näitleja
Erik Ruus (54) 23. Aprill 1962 näitleja
Tarmo Noop (48) 23. Aprill 1968 tööstusjuht
Allan Kress (44) 23. Aprill 1972 lavastaja
Peeter Rebane (43) 24. Aprill 1973
Tõnu Trubetsky (53) 24. aprill 1963 luuletaja ja muusik
Sandra Uusberg (30) 24. aprill 1986 näitleja
Tõnu ja Toomas Tõniste (49) 26. Aprill 1967 purjetajad, ärimehed, poliitikud
Andres Lepik (59) 27. Aprill 1957 näitleja ja lavastaja
Riho Suun (56) 27. Aprill 1960 endine jalgrattur, ettevõtja
Olari Elts (45) 27. Aprill 1971 dirigent
Ülo Nugis (72) 28. Aprill 1944 poliitik
Marite Kallasma (68) 28. aprill 1948 teleajakirjanik
Tiit Pruuli (51) 28. Aprill 1965 ettevõtja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kas maailm on tõesti täis asju, mille pärast me peaksime muretsema? Kui see on nii, kas leidub siis ka asju, mille üle me peaksime rõõmustama? Mõlemat jätkub küllaga. Maailm ei saa olla täis ainult häid või ainult halbu asju. Asjad on enamvähem tasakaalus. Sinu valik on, kummale sa keskendud. Vali hea, ja seda tuleb su ellu aina juurde.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Igaüks teab, et kui tahad elus edasi jõuda, pead positiivne olema. Kuid kas see on ikka igas olukorras vajalik? On olukordi, kus positiivsus on ebaadekvaatne. Ka sellistes olukordades ei pea pessimismi langema. Sa saad alati parimat loota, isegi kui see pole tõenäoline. Praegu on su elus vajalik väike risk. Selleks läheb vaja julgust. Ka positiivsus ei teeks antud olukorras halba.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas lükkad midagi edasi? Kas su elus on midagi, mis vajab kohest tähelepanu, mida sul aga anda ei ole? Kas see on seotud tegevusega, mida sa ei naudi? Kas sellele mõtlemine kutsub esile halbu mälestusi? Sa tead, mis peab juhtuma. Sa tead, et lõputult seda edasi lükata ei saa. Miks mitte teha seda kohe. Tunne, mis tekib, on unustamatu!

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me ei mõista üksteist alati just suurepäraselt. Meile öeldakse midagi, ja me loeme selle erinevatelt tasanditelt välja midagi hoopis muud kui öeldu tegelik sõnum. Me reageerime asjadele, mis pole nähtavad ja kuuldavad. See toob tihti kaasa hädasid. Püüa sel nädalal kuulata, mida öeldakse, ja sellest mitte enamat välja lugeda. See on heategu nii sulle kui ka ütlejale.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa arvad, et tead, mida teatud inimeselt tahad. Kuid kas tema teab, mida ta sinult tahab? Kui teadlik oled sa oma sügavamatest soovidest? Kas need esindavad sinu tõelisi püüdlusi. Mõnikord takerdume me fantaasiatesse ja kaotame reaalsuse silmist. See oleks viga sel nädalal, kui reaalsusel on nii palju pakkuda. Hoia jalad maa peal, ja sa ei kahetse.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa tahad vaid parimat. Selge see. Kes see ikka halvimat tahab? Kuid see, mis on parim sulle, ei pruugi seda olla kellelegi teisele. Ja alati on võimalik, et me ei tea isegi, mis on meile parim. Sel nädalal on sulle parim, kui sa taotled selgeid vastuseid ning tegutsed vastavalt sellele. Et saada selgeid vastuseid, pead sa kõigepealt esitama selgeid küsimusi.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Aeg lendab, kui elul on jumet. Ja aeg justkui takerdub rasketel aegadel. Mida see meile ütleb? Et aeg on muutlik. Võibolla pole teda üldse olemas? Mõne arvates on aeg viimasel ajal eriti kiiresti lendama hakanud. Kõik lendab meist kiiremini mööda. Et elu sel nädalal tõeliselt nautida, pead ajavoolu enda jaoks korraks peatama. Lihtsalt hingama ja olema.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui mõni mööduv inimene püüab su pilku, kas sellest peab algama sügavam suhe? Me ei tea kunagi täpselt, mida me teistes näeme. Kas me reageerime mingile sügavamale sidemele, või paelus meid kõigest tema välimus? Meie kõige tähtsamad suhted peavad arenema ja süvenema – või me kaotame nad. Usalda sel nädalal oma südant. See ei valeta kunagi.

Ambur 22. november – 21. detsember
Me ei vaidlusta kunagi, et homme hommikul peame me jälle ärkama. Me lihtsalt eeldame seda, kuigi seda pole meile garanteeritud. Igal juhul ei pea me seda mitte valikuks, vaid kohustuseks. Teatud asjad lihtsalt juhtuvad. Sellised loomulikud protsessid võivad sel nädalal kaasa tuua positiivseid üllatusi. Ära siiski arva, et need on sulle garanteeritud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Vabandus. Kas me kõik väärime seda? Enne kui vastad, mõtle järele, kas kõik saavad vabadusest ikka ühtemoodi aru. Äkki väärivad vabadust vaid need, kes vabadust mõistavad? Mis saab sellisel juhul neist, kellele vabaduse mõiste on veel segaseks jäänud? Sa vabaned sel nädalal millestki, mis on sind ebatervislikult piiranud. Ära arva, et kõigil samamoodi veab.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Universum ei vii meid kunagi kaugemale kui me jõuame minna. Ta ei painuta meid iial murdumiseni. Kuid aeg-ajalt viib ta meid sellele piirile üsna lähedale. Meil on tunne, et kui kohe midagi ei muutu, siis me puruneme. See ei tähenda, et sind ootaks nüüd ees sellised kogemused. See tähendab, et sa ei tea isegi, kus on su piir. Sel nädalal saad sa teada, et sul on jõudu rohkem kui sa arvasid.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui palju me tegelikult ütleme, kui me omavahel räägime? Me vahetame uudiseid ja vaateid, kuid parimad meie seast räägivad südamest. Kas tunned, et oled liiga häbelik, et paljastada oma tõelisi tundeid? Usalda oma intuitsiooni, ja sa leiad vastused, mida oled otsinud. Ole taktitundeline, kuid piisavalt julge, et öelda, mida tahad.