Sünnipäevad:
Raul Olle (47) 23. jaanuar 1968 suusataja
Kersti Kreismann (68) 25. Jaanuar 1947 näitleja
Jasper Zoova (40) 26. Jaanuar 1975 kunstnik
Leila Miller (54) 26. Jaanuar 1961 laulja
Madis Kalmet (60) 27. Jaanuar 1955 lavastaja, näitleja
Mirtel Pohla (33) 28. Jaanuar 1982 näitleja
Indrek Sammul (43) 28. jaanuar 1972 näitleja
Epp-Maria Kokamägi (56) 28. Jaanuar 1959 maalikunstnik
Maria Klenskaja (64) 29. jaanuar 1951 näitleja
Fred Jüssi (80) 29. jaanuar 1935 loodusteadlane, publitsist

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kui otsustad võidelda, võidad. Kui püüad tähtajast kinni pidada, siis sa suudad seda. Kui võtad väljakutse vastu, saad sellega hakkama. Kui näitad sel nädalal oma jõudu, tee seda ühel põhjusel: sellepärast, et sul on eesmärk. Mitte miski ei jää sulle kättesaamatuks, kui paned sellesse kogu oma energia.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mis läheb üles, tuleb kord alla. Gravitatsioon hoolitseb selle eest. Sellest ei maksa aga järeldada, et kui miski läheb hästi, hakkavad asjad ühel hetkel allamäge veerema. «Hästi» ja «halvasti» ei kuulu füüsilisse maailma. Sinu asjad lähevad ülesmäge, ja see jääbki nii, kui sa ei kujuta ette, et nad võiksid ka teistpidi minna.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Ole tänulik iga raskuse eest, millega sa oled kokku puutunud. Ole õnnelik, et oled pidanud elus võitlema. Raskused ja võitlused on varjatud õnnistused. Ilma nendeta ei oleks meil oma õnnelikumaid hetki millegagi võrrelda. Sa oled positiivseks muutuseks valmis. See tuleb. Ja ainult sina tead selle tegelikku hinda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõni asi ei vääri sinu tähelepanu. Mõne asja peale võib oma tähelepanu, energiat, mõistmist kulutama jäädagi. Kuid on ka müsteeriume, mida on kergem seletada. Tuleb vaid esitada õigeid küsimusi. Sinu ülesanne sel nädalal on teha vahet, millesse oma energiat investeerida ja millesse mitte. Nii lihtne see ongi.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa seisad silmitsi olukorraga, mida sa ei saa muuta. Pole mõtet tunda end pettununa. Püüa lihtsalt maksimaalselt ära kasutada seda, mida kasutada annab – ja jätta kõik muu sinnapaika. Kui sulle sel nädalal miski närvidele käib, viska pea kuklasse ja eemaldu – aga alles siis, kui tead kindlalt, et sellest sulle kasu ei ole.

Neitsi 24. august – 22. september
Koolis õpetatakse meid arvutama, kirjutama ja käituma. Seal ei õpetata institutsiooni arendama ja südame häält kuulama. Pole ime, et maailm on selline nagu ta on. Meid on programmeeritud saavutusi kõrgemalt hindama kui armastust. Sinu väärtused on sel nädalal õnneks paigas. Armastus võidab.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Omletti ei saa teha mune purustamata. Munade purustamine tekitab teadagi köögis segadust. Pärast peab koristama. Kui teed kõike nagu vaja, saad söönuks ja ka köök saab korda. See on tee, mille sel nädalal valima peaksid. Tee kõike nii, et kõik oleks rahul, ja sinust ei jääks maha mingit segadust. Sellest võidavad kõik.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa tunned end haavatavana. Seda sellepärast, et sa oled tugev. Sinu kaitsemehhanismid tagavad, et sul oleks ressursse, millest jõudu ammutada. Praegu saad sa endale haavatavust lubada. Kuigi olukord on ka sel nädalal ebakindel, on su kõige tähtsamad ressursid kindlas kohas ja kaitstud.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa ei tea veel, kas teed sääsest elevandi, või alahindad suurt probleemi. Sa tunned, et peaksid kõigel ja kõigil eriti tähelepanelikult silma peal hoidma. Ära kurna ennast. Olud ei ole sinu kontrolli all. Sinu kontrolli all on vaid sinu tunded ja teod. Senikaua, kui need on õiged, ei juhtu midagi hullu. Selgus saabub peagi.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kas sa tohid olla õnnelik? Kas sa saad endale lubada lootust, et kõik saab korda? Äkki peaksid sa olema närviline ja valvas? Kaugel sellest. Sa oled rohkem kui valmis tegutsema siis, kui selleks vajadus tekib. Senikaua aga võta vabalt ja lase ajal voolata. Aeg teab kõiki vastuseid, kuid need saab temalt kätte alles õigel ajal.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sul on vastandlikud tujud ja vajadused. Mõnikord ei saa sa neist isegi aru. Nad ei välista küll teineteist, kuid nende kooseksisteerimine nõuab sinult mingit kompromissi. Sa pead mõningaid plaane ja ideid muutma, et kaitsta faktoreid, mis on nende täitumiseks hädavajalikud. Ära muretse asjade pärast, mis tunduvad võimatud.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui pilved liiga madalale laskuvad, mähkub maa udusse. Mõneks ajaks on silmapiir kadunud. Sinna pole midagi parata. Jääb üle vaid oodata, kuni ilm selgineb. Kui sulle sel nädalal miski selgusetuks jääb, ära tee mingeid otsuseid. Oota ära, kuni saad piisavalt informatsiooni, et edasi tegutseda.